VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPametni domPametna svetila, stikala in vtičnicePametno stikaloSwitchBot zavese - (različica 2.0) - Bela - Pametne zavese - Avtomatske zavese

SwitchBot zavese - (različica 2.0) - Bela - Pametne zavese - Avtomatske zavese

ID: 20541814
70,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Patatiko BV
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta izdelek je izdelan za vodilo za zavese Rod. SwitchBotCurtain ima 2 različna modela. Preden naročite, si natančno oglejte, kakšno vrsto tirnice imate. Na slikah izdelka je prikazan primer vrste tirnic. SwitchBot Curtain Rod (premer palice 15,0 mm - 40,0 mm) SwitchBot Curtain I-Rail (ta tirnica se pogosto uporablja v prikolicah/kamperjih, vendar ni več pogosta v gospodinjstvih).

 

Ta izdelek je izdelan za vodilo za zavese Rod. SwitchBotCurtain ima 2 različna modela. Preden naročite, si natančno oglejte, kakšno vrsto tirnice imate. Na slikah izdelka je prikazan primer vrste tirnic. SwitchBot Curtain Rod (premer palice 15,0 mm - 40,0 mm) SwitchBot Curtain I-Rail (ta tirnica se pogosto uporablja v počitniških prikolicah/kamperjih, vendar ni več pogosta v gospodinjstvih). Za optimalno delovanje zavese SwitchBot Curtain priporočamo uporabo vodila, ki ni daljše od 2 metrov na stran. Najmanjši notranji premer zavesne tirnice ne sme biti manjši od 10,5 MM, kot je prikazano na sliki izdelka. Za optimalen rezultat uporabite zavese do vključno 6 KG. Težje zavese imajo za posledico krajšo življenjsko dobo baterije in slabšo uporabniško izkušnjo. Odprite zavese na daljavo z enim samim dotikom! SwitchBot Curtain je majhen brezžični robot, ki se pritrdi na vodila vaših zaves. S priloženo aplikacijo lahko zavese odpirate in zapirate prek pametnega telefona. Namestitev je zelo hitra in enostavna ter je jasno razložena v (še vedno angleškem) priročniku. Zavese lahko nastavite tudi na časovni razpored. Baterija zdrži približno 8 mesecev, če naprava ni v načinu delovanja. Ko naprava opazi, da vlečete zavese, se samodejno zažene in preostalo delo opravi namesto vas. SwitchBot Curtain lahko potisne do 8 kg zaves in je na voljo v beli ali črni barvi. Pomagamo vam lahko tudi pri varčevanju z energijo! Z našim vgrajenim senzorjem sonca lahko poleti nastavite, da se zavese čez dan zaprejo, s čimer preprečite sončno svetlobo in prihranite pri klimatskih napravah. Pozimi pa lahko zavese nastavite tako, da se čez dan odpirajo, tako da lahko po vrnitvi domov uživate v toplejši sobi. Kaj moram upoštevati? SwitchBot Curtain ima 2 različna modela. Preden naročite, si natančno oglejte, kakšno vrsto ograje imate. Na fotografijah izdelka je prikazan primer vrste tirnic. SwitchBot Curtain Rod (premer palice 15,0 mm - 40,0 mm) SwitchBot Curtain I-Rail (ta tirnica se pogosto uporablja v počitniških prikolicah/kamperjih, vendar ni pogosta v gospodinjstvih) Dodatki Želite upravljati zavese, ko vas ni doma? S SwitchBot Hub Mini se lahko povežete z vsemi napravami SwitchBot v hiši. Nato lahko uporabite tudi glasovne ukaze z uporabo Alexe, Google Assistant ali Siri. Želite stikalo za zavese SwitchBot? SwitchBot Remote lahko kot bližnjico povežete z napravami SwitchBot v hiši. Z enim klikom lahko zavese odprete ali zaprete. Na ta način vam ni treba uporabljati pametnega telefona.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sat, 27 Apr 2024 09:04:42 GMT