VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Tablete Libido Power, 10 kom

ID: 21109491
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
38,95 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Svet užitka
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tablete Libido Power, 10 kom

 

Libido Power je številka 1 med tabletami, ki moškemu zagotavljajo močno erekcijo. Pa ne le to, v moških in ženskah spodbudi potrebo in povzroči bolj intenzivne občutke med seksom. 

Libido Power te osvobodi in prebudi željo po spolnosti. Z njim zmanjšaš zadržanost, lažje izraziš svoja čustva in s tem narediš korak naprej v spolnem življenju. Med seksom greš tako lahko še dlje dlje kot ponavadi, ker uporaba Libido Power tabletke zmanjša neodločnost in obotavljanje.  

Kombinacija zelišč v Libido Power tabletkah poveča oskrbo s krvjo v penisu in vagini in s tem omogoči večkratne zaporedne orgazme. Pri vagini pozitivno vpliva na erogene cone, s čimer postane bolj občutljiva za dotikanje in božanje, tudi G-točka se bo našla zelo hitro.

Tabletka Libido Power deluje približno 5 ur; v tem času občutiš povečan libido in čvrsto erekcijo.

Libido Power stimulira tudi G-točko! Te je vedno zanimalo, kje se nahaja G-točka? Uporabi Libido Power in preveri njeno delovanje.

Zakaj tabletka Libido Power deluje tako učinkovito?

Libido Power je močna zeliščna tableta, ki deluje tako da poveča jakost in količino libida. Je učinkovit naravni izdelek, ki pomaga pri motnjah erekcije in povečanju spolne sle pri moških in ženskah.

Libido Power je odličen izdelek tudi za sprostitev. Če te zanima analni seks, najprej vzemi tableto Libido Power in nato uživaj v sprostitvi.

Cached: Sun, 05 May 2024 14:01:04 GMT