Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaOstali erotični pripomočki in dodatkiTABLETE ZA IZBOLJŠANJE LIBIDA BB Libidine & Afrodisia 10/1

TABLETE ZA IZBOLJŠANJE LIBIDA BB Libidine & Afrodisia 10/1

ID: 20931875
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
14,48 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 1 ponudba od 23.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
TABLETE ZA IZBOLJŠANJE LIBIDA BB Libidine & Afrodisia 10/1

 

Iščete način, kako povečati svoj libido in uživati v intenzivnem užitku?

   

Ne iščite več! Danes vam predstavljamo BB Libidine & Afrodisia, prehransko dopolnilo, zasnovano posebej za ženske, ki želijo izboljšati svoje spolno življenje.

Libidine & Afrodisia je edinstven izdelek na trgu, formuliran z naravnimi sestavinami, ki delujejo kot pospeševalci libida in afrodiziaki. Kaj to pomeni? To vam bo pomagalo prebuditi spolno željo in uživati v prijetnejših odnosih.

To prehransko dopolnilo vsebuje skrbno izbrane vitamine in minerale, ki prispevajo k normalnemu delovanju hormonskega sistema in energetski presnovi. Zakaj je to pomembno? Ker lahko hormonsko neravnovesje negativno vpliva na vaš libido in vašo sposobnost uživanja v seksu. Z Libidine & Afrodisia boste 7ahko vzdrževali ustrezno hormonsko ravnovesje in uživali v polnem spolnem življenju.

Kako jemljete Libidine & Afrodisia? Je zelo preprosto. Zaužijte le dve kapsuli na dan s kozarcem vode, najbolje pred obrokom. Ne pozabite, da prehranska dopolnila ne smejo nadomestiti uravnotežene prehrane in zdravega načina življenja, so pa lahko odličen zaveznik za krepitev vaše spolnosti.

Poleg ugodnosti za libido vam lahkoLibidine & Afrodisia pomaga tudi pri boju proti stresu in izboljša vaše razpoloženje.


Pogovorimo se o neverjetnih prednostih, ki jih ponuja Libidine & Afrodisia:

1. Povečan ženski libido: Libidine je posebej oblikovan za povečanje vaše spolne želje in ponovno zaneti ta ogenj v vas. Poslovite se od občutka ločenosti od svoje čutne strani in pozdravite prenovljeno strast do intimnosti.

2. Izboljšan spolni užitek: Z Libidinom boste doživeli bolj intenzivna in prijetna spolna srečanja. Vsak dotik, poljub in božanje bo okrepljen, zaradi česar boste hrepeneli po več.

3. Zmanjšana suhost: Suhost je lahko pogosta težava za mnoge ženske, zlasti v določenih obdobjih življenja. Libidine pomaga pri boju proti izsuševanju in zagotavlja gladko in prijetno izkušnjo vsakič.

4. Stimuliran živčni sistem: Libidine stimulira vaš živčni sistem in izboljša vaš splošni spolni odziv. Počutili se boste bolj usklajeni z občutki svojega telesa, zaradi česar bo vsak dotik in božanje bolj naelektreno.

5. Povečana energija: Libidine ne samo poveča vaš libido, temveč zagotavlja tudi naravno povečanje energije. Poslovite se od občutka utrujenosti in nemotivacije ter pozdravite prenovljeni občutek vitalnosti in strasti.

6. Učinek afrodiziaka: Libidine vsebuje močne sestavine, ki so bile tradicionalno uporabljene kot afrodiziaki. Te naravne sestavine skupaj povečajo vašo spolno željo in užitek, zaradi česar je vsako srečanje bolj razburljivo.

Upoštevajte, da se rezultati lahko razlikujejo od osebe do osebe.


V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Libidine & Afrodisia ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946, ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

   

Tablete za ženske, prehransko dopolnilo

Vsebina: 10 tabletk

Navodila za uporabo: Vzemite 1-2 tableti z zadostno količino vode pred spolno aktivnostjo.

Sestavine: Bulking agent (Microcrystalline cellulose). Dry extract of Ginseng (Panax ginseng C.A. Mey, 5% Ginsenosides, root and leaves) 600mg, Dry extract of Abrojo (Tribulus terrestris L., 90% Saponins, fruit) 350mg, alcium carbonate 315.79mg (120mg Calcium, 15%VRN*), Dry extract of Black Maca (Lepidium meyenii Walp, root) 300mg, Zinc gluconate 74.24mg (10mg Zinc, 100% VRN*), Anti-caking agent (Magnesium salts of fatty acids), Niacin (Nicotinamide) 50 mg NE (312, 5% VRN), Anti-caking agent (Silicon dioxide), Vitamin B6 (Pyridoxine hydrochloride) 1.4mg (100% VRN*). Vitamin B12 (Cyanocobalamin) 2.5µg (100% VRN)  *%VRN: Nutrient Reference Values.

Opozorila: Prehransko dopolnilo se ne sme uporabljati kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Hranite izven dosega otrok. Ni priporočljivo za uporabo pri nosečnicah in doječih ženskah, otrocih ali mladostnikih ali v primeru antihipertenzivnega ali antidiabetičnega zdravljenja. Hraniti na hladnem in suhem mestu stran od svetlobe. Hraniti pri temperaturi od 5°C do 30°C in vlažnosti pod 60%. Posoda naj bo vedno zaprta.

Cached: Wed, 08 May 2024 23:19:03 GMT