Išči

TABLETE ZA ZAKASNITEV ORGAZMA BB Max Pause 10/1

ID: 20931982
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
14,98 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 16.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 1 ponudba od 24.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
TABLETE ZA ZAKASNITEV ORGAZMA BB Max Pause 10/1

 

Ste naveličani občutka, da je vaših spolnih odnosov prehitro konec?

   

Si želite, da bi zdržali dlje in v celoti zadovoljili partnerjeve želje? Ne iščite več, saj je tukaj Max Pause, da vam pomaga prevzeti nadzor nad svojim užitkom in razširiti užitek tako za vas kot za vašega partnerja.

S svojo močno formulo je ta dodatek posebej oblikovan za odložitev orgazma, kar vam omogoča, da uživate v dolgotrajnejših in bolj zadovoljujočih spolnih izkušnjah. Minili so dnevi prezgodnjega izliva in razočaranja – Max Pause je tu, da vam da samozavest in vzdržljivost, ki ste si jo vedno želeli.

Skrivnost Max Pause je v skrbno izbranih sestavinah, ki skupaj izboljšajo vašo spolno zmogljivost. Če vzamete samo 2 tableti 3 ure pred spolnim odnosom, lahko izkusite vse prednosti tega izjemnega dodatka.

Toda tisto, zaradi česar je Max Pause resnično izjemen, je njegova edinstvena formulacija. Za razliko od drugih izdelkov na trgu je to prehransko dopolnilo zasnovano posebej za odložitev ejakulacije pri moških, zaradi česar je edinstvena rešitev, ki je ne boste našli nikjer drugje.

Vsako pakiranje Max Pause vsebuje 4 tabletke, ki vam zagotavljajo zadostno količino za več srečanj. Ne glede na to, ali želite popestriti svoje ljubezensko življenje ali preprosto želite imeti večji nadzor nad svojim užitkom, je ta izdelek ultimativni preobrat.

Ne samo, da vam Max Pause zagotavlja fizične koristi, ki si jih želite, ampak vam daje tudi mir, da popolnoma uživate v svojih intimnih trenutkih. Nič več vam ne bo treba skrbeti, da boste prehitro končali ali da bo vaš partner nezadovoljen. S tem dodatkom lahko samozavestno prevzamete odgovornost in naredite vsako srečanje zares nepozabno.

Zakaj torej čakati? Naj vas prezgodnji izliv ne zadržuje več. Max Pause je tukaj, da spremeni vaše spolne izkušnje in odklene svet užitka, za katerega niste mislili, da je mogoč. Poskusite še danes in odkrijte, kaj lahko spremeni v vašem življenju.

Upoštevajte, da je Max Pause prehransko dopolnilo in se ne sme uporabljati kot nadomestek za zdrav način življenja ali zdravniški nasvet. Če imate kakršne koli osnovne zdravstvene težave ali skrbi, je priporočljivo, da se pred uporabo posvetujete  s svojim osebnim zdravnikom.

Pripravite se, da svojo spolno zmogljivost dvignete na nove višine z Max Pause.

  • Panax ginseng pomaga ohranjati dobre spolne odnose
  • Tribulus terrestris spodbuja spolno željo in sposobnost
  • Kalcij prispeva k normalni energetski presnovi
  • Lepidium meyenii pomaga ohranjati naravno spolno aktivnost in energijo
  • Cink prispeva k vzdrževanju normalne ravni testosterona
  • Niacin prispeva k normalni energetski presnovi.

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Max Pause ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946, ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

   

Tablete za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 10 tabletke

Navodila za uporabo: Vzemite 1-2 tableti z zadostno količino vode pred spolno aktivnostjo.

Sestavine: Bulking agent (microcrystalline cellulose), Ginseng dry extract (Panax ginseng C.A. Mey. 5% Ginsenosides, root and leaves) 600mg, Caltrop dry extract (Tribulus terrestris L., 90% Saponins, fruit) 350mg, Calcium carbonate 315 79mg (120mg Calcium, 15% NRV*), Black Maca dry extract (Lepidium meyenii Walp, root) 300mg, Zinc gluconate 74.24mg (10mg Zinc, 100% NRV), Anti-caking agent (Magnesium salts of fatty acids ), Niacin (Nicotinamide), 50mg NE (312.5% NRV), Anti-caking Agent (Silicon Dioxide), Vitamin B6 (Pyridoxine Hydrochloride) 1.4mg (100% NRV), Vitamin B12 (Cyanocobalamin) 2.5µg ( 100% VRN) % VRN: Nutrient Reference Values.

Opozorila: Prehransko dopolnilo se ne sme uporabljati kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Hranite izven dosega otrok. Ni priporočljivo za uporabo pri nosečnicah in doječih ženskah, otrocih ali mladostnikih ali v primeru antihipertenzivnega ali antidiabetičnega zdravljenja. Hraniti na hladnem in suhem mestu stran od svetlobe. Hraniti pri temperaturi od 5°C do 30°C in vlažnosti pod 60%. 

Cached: Wed, 08 May 2024 19:21:56 GMT