VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniDodatki za fotoaparate in kamereStojala in tripodiTeleskopska selfie stick s tripodom in držalom za telefon

Teleskopska selfie stick s tripodom in držalom za telefon

ID: 20523618
29,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: GoSport
Na voljo še 1 ponudba od 40.43 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Telesin selfie palica iz aluminijeve zlitine vam daje še več možnosti za snemanje s športno kamero ali telefonom. Nedrseč oprijem omogoča izjemno udobje pri uporabi. Prav tako izstopa po precejšnji vzdržljivosti in je v zloženem stanju neverjetno kompaktna.

 

Nastavljiva dolžina za več aplikacij

Dolžino selfie palice lahko nastavite od 20-90 cm. To vam olajša uporabo natanko tako, kot želite. Z lahkoto ga prilagodite svojim potrebam. Načrtujete zanimiv posnetek iz nenavadne perspektive? Želite fantastično fotografijo od zgoraj? Ali pa morda želite narediti skupinski selfi? Ta pripomoček se bo izkazal kot nepogrešljiv v teh in mnogih drugih situacijah!

Široka združljivost oz. kompatibilnost

Selfie palica je združljiva s številnimi različnimi napravami. Uspešno jo boste uporabljali v kombinaciji s športnimi kamerami, kot so GoPro, DJI Osmo Action ali Xiaomi Yi itd. V kompletu boste našli tudi dodatno držalo za telefon, ki omogoča stabilno montažo pametnih telefonov z diagonalo 3,5-6″ . Opremljen je s posebnimi blazinicami, ki ščitijo vaše naprave pred praskami in padci.

Popolnoma premišljen dizajn

Dodatek je zelo vzdržljiv in robusten, a presenetljivo lahek. Tehta le 241 g in ima največjo nosilnost 1 kg, kar vam daje ogromno ustvarjalnih možnosti. Nedrseč oprijem ne zagotavlja le udobja, ampak tudi zmanjša tveganje, da vam selfie palica pade iz roke. Poleg tega postane izdelek po zlaganju izjemno priročen in prenosen. Tako ga imate vedno pri roki. Vzemite ga na potovanje, na prostem ali na počitnice in ustvarite osupljive posnetke, kadar koli želite!

Specifikacije

Blagovna znamka Telesin
Model GP-MNP-090-D
Materijal Aluminum alloy
Kompatibilnost DJI Osmo Action, GoPro Hero or Xiaomi Yi
Teža 0.2000 kg
Dimenzije 31 x 10.40 x 5.30 cm
Barva Črna
Vsebina paketa
Telesin tripod GP-MNP-090-D
držalo za telefon
vijak
adapter za 1/4 vijak
adapter za 1/4 vijak
tripod
Tehnične podrobnosti
Namembnost stativa
za akcijsko kamero
Cached: Sun, 28 Apr 2024 16:48:16 GMT