VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Tenis lopar Tecnifibre T-Fight RS 300

ID: 20384066
-58 %
239,99 €
99,91 €
Prihranek  140,08 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Loparji.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tenis lopar Tecnifibre T-Fight RS 300

 

Tecnifibre je v novi izvedbi na svojem najbolje prodajanem loparju TFight RS 300  \, ki ima velikost glave 98" spremenil obliko okvirja in prešel na povsem novo in unikatno obliko RS section. Spremenjen tudi dizajn\, kjer se že pozna združitev z Lacostom.

Ker ponuja veliko moči\, udobja in kontrole je idealna izbira za agresivne igralce zadnje linije\, ki stopijo na igrišče in ves čas igrajo napadalno na žogico.

Zaradi nekoliko spremenjenih karakteristik\, ga odlikuje odličen spin potencial\, dovolj moči in odlična kontrola. Hiter zamah omogoča veliko možnosti za spin udarce\, tako za topspin kot tudi slice.

lopar za tenis Tecnifibre T-Fight RS 300

je izredno prilagodljiv lopar in dovoljuje bolj agresivnim igralcem\, da igrajo "na polno" ko zaključujejo točke\, brez da bi jih moralo skrbeti\, da bodo njihovi udarci predolgi. Zaradi izredno vodljivega občutka\, je odlična izbira tudi za igralce\, ki radi pridejo k mreži\, kot tudi za igro dvojic\, kjer se veliko igra servis-volej.

Okvir loparja so posodobili z novo RS sekcijo\, kjer so kombinirali klasično kvadratno obliko in ovalno obliko\, ter tako izdelali povsem novo in unikatno 5 stransko obliko R. Nova sekcija okvirja poskrbi\, da je lopar bolj stabilen ob udarcu \, hkrati pa so ojačali in preoblikovali tudi del kjer se povezujeta vrat in glava loparja\, ter še izboljšali občutek. Modeli 300\, 305 in 315 uporabljajo RS sekcijo\, ki igralcem nudi maksimalno moč in izredno natančnost.

Ob tem pa so ohranili obe odlični tehnologiji iz prejšnje kolekcije :

XTC tehnologija (Xtrem Touch Construction)\, kjer mešanica 3K karbonska vlaken\, grafita in poliestrskih vlaken izboljša občutek in stabilnost.

Dynacore tehnologija\, s katero so povečali flexibilnost in izboljšali stabilnost samega loparja. Zaradi tega so loparji postali mehkejši\, bolj udobni in nudijo ogromno občutka.

Model TFight 300 RS želi pridobiti prednost pred konkurenco z daljšo obstojnostjo. Prva tehnologija je Armor Cap Bumpers\, ki ščiti glavo loparja pred udarci in druga tehnologija je EZ Lock Eyelet\, ki omogoča lažjo izdelavo vozla pri napenjanju in hkrati podaljšuje življensko dobo plastike (Bumberjev).

Pri strunah uporabljajo loparji posebno Tecnifibre Horse back strip tehnologijo\, kjer ima kanal za strune izdelane grebene za povečanje moči\, udobja in podaljšanja življenjske dobe strune.

Od leta 2013 dalje je Tecnifibre uradni partner ATP-ja za loparje\, torbe\, strune in dodatke.

Lastnosti:

Tehnologija: RS section\, Yoke connection\, XTC\, Dynacore HD\, Armor Cap\, EZ Lock
Velikost glave: 630 cm2 / 98 sq.in.
Teža: 300g
Težišče: 320 mm
Dolžina: 685 mm
Grip: X-TRA Feel Blazon
Profil: 22\,5 mm
Razporeditev strun: 16/19
Priporočamo napenjanje s struno: Razor Code ali Black Code

Tehnične podrobnosti
Kos
set
Vrsta športa
tenis
Cached: Sun, 05 May 2024 17:16:07 GMT