VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
39,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Na voljo še 1 ponudba od 47.20 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla alarm ZigBee

 

Pametni alarm Tesla Smart Sensor Sirena

S pametno sireno boste vedno vedeli, da se v vašem domu dogaja nekaj nenavadnega. O grozeči nevarnosti vas bo obvestila z zvočnim alarmom 100 dB, svetlobnim signalom in obvestilom na vašem mobilnem telefonu. Zahvaljujoč tehnologiji Zigbee in aplikaciji Tesla Smart lahko sireno povežete s pametnimi pomočniki v vašem domu in ji preprosto poveste, v kakšnih pogojih naj se oglasi. Na primer ob odprtju okna, nepooblaščenem gibanju ali uhajanju plina.

V primeru nevarnosti vas bo sirena opozorila na več načinov. Sprožila bo 100 dB zvočni signal, rdečo opozorilno luč in poslala obvestilo na vaš mobilni telefon.

Osnovne nastavitve so na voljo v sami napravi. Napredne nastavitve, vključno s pametnimi funkcijami in povezljivostjo z drugimi pametnimi izdelki, so na voljo v mobilni aplikaciji Tesla Smart.

Slišni alarm 100 dB je primerljiv s hrupom helikopterja, zato vam ni treba skrbeti, da bi vas kdo preslišal. Vendar je glasnost nastavljiva, tako da jo lahko preprosto prilagodite po svojih željah. Sirena vključuje tudi druge varnostne funkcije - opozorilno osvetlitev (v primeru nevarnosti se sproži hkrati z zvočnim alarmom), zaščito pred vdorom (aktivira se, če kdo poskuša odstraniti sireno) ali pošiljanje obvestila neposredno na vaš mobilni telefon.

Nepogrešljiv pomočnik sirene je mobilna aplikacija Tesla Smart. V njej boste našli vse nastavitve in zlasti seznanjanje z drugimi pametnimi izdelki. Sirena je odlična v kombinaciji s senzorjem uhajanja plina in vode, detektorjem dima, senzorjem gibanja ali senzorjem vrat in oken. Ob zaznavi spremembe stanja senzorja, na primer ob odprtju okna ali zaznavi gibanja, se bo sirena samodejno sprožila in vas obvestila o nevarnosti.

Lastnosti:
Baterija: Li-Ion 3,7 V (vgrajena varnostna kopija), adapter 12 V / 1 A
Življenjska doba baterije: približno 24 ur
Napajanje: 12 V (napajalnik)
Delovna temperature: -10 - 55 °C
Območje merjenja vlažnosti, natančnost: ?90 % RH
Dimenzije: O80 x 34,5 mm
Povezljivost: ZigBee
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta senzorja
pametni sledilnik
Cached: Sun, 05 May 2024 18:44:04 GMT