Išči

Tesla detektor dima ZigBee

ID: 21098606
34,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Na voljo še 2 ponudbi od 41.58 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla detektor dima ZigBee

 

TESLA Smart Sensor Smoke - pametni detektor dima

Pametni senzor za zaznavanje dima je ključni element varnosti doma. Na bližajočo se nevarnost vas takoj opozori z obvestili prek mobilnega telefona ter samodejnimi zvočnimi in svetlobnimi alarmi. Senzor deluje v neprekinjenem stanju pripravljenosti, baterija pa zdrži do pet let. Značilnosti vključujejo elegantno obliko, možnost brezžične povezave, enostavno namestitev, upravljanje v aplikaciji TESLA Smart in možnost povezovanja s pametnimi izdelki prek tehnologije ZigBee.

Pametni senzor nenehno spremlja okolico. Deluje v načinu 24/7 in zaradi izjemno občutljivega sistema zaznavanja takoj zazna uhajanje dima ali povišano temperaturo.

Ob zaznavi dima senzor takoj sproži alarm. Samodejno aktivira zvočni alarm, svetlobni signal in pošlje obvestilo na vaš mobilni telefon. Tako boste pravočasno izvedeli za grozečo nevarnost, ne glede na to, kje se nahajate.

Ena baterija zadostuje za delovanje senzorja do 3 leta. Poleg tega je naprava opremljena z indikatorjem stanja baterije - ta vas bo opozoril na potrebo po zamenjavi baterije.

Na nekatere situacije se ne morete pripraviti. A požar ni nujno eden od njih. S pametnim detektorjem dima se lahko zlahka izognete morebitnemu tveganju. Detektor dima TESLA Smart Sensor Smoke je opremljen s senzorji dima in toplote ter izjemno občutljivim sistemom zaznavanja, ki ob zaznavi najmanjše nevarnosti samodejno sproži zvočno in svetlobno opozorilo.

V aplikaciji TESLA Smart lahko senzor preprosto povežete z drugimi pametnimi izdelki in nastavite pametno avtomatizacijo. Idealne povezave vključujejo pametno sireno (sproži dodatni 100 dB alarm) ali pametno razsvetljavo (lahko vam signalizira izhod v zakurjenem območju). Naprava komunicira z drugimi izdelki v omrežju prek tehnologije ZigBee - zato boste za uporabo vseh pametnih funkcij senzorja potrebovali dom, ki je opremljen s prehodom ZigBee.

Lastnosti:
Obvestilo o nizkem stanju baterije: da
Zvočni tlak alarma: ?80 dB (3 m pred detektorjem dima)
Kraj namestitve: Strop
Napajanje: DC 3V (baterija CR123A)
Delovna temperature: -10 - 55 °C
Dimenzije: O90 x 37 mm
Povezljivost: ZigBee
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta senzorja
detektor dima
Cached: Tue, 07 May 2024 03:39:20 GMT