VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Tesla Ionski likalnik za lase

ID: 21095814
Novo
59,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Ionski likalnik za lase

 

TESLA ionski ravnalnik las

Ustvarjanje popolne pričeske v udobju svojega doma še nikoli ni bilo tako enostavno. Z ionskim ravnalnikom las Tesla lahko v hipu ukrotite tudi najbolj neukrotljive lase. Nastavljiva temperatura od 140 do 230 °C se prilagaja strukturi las, premične ravnalne površine pa vam omogočajo, da uravnavate jakost pritiska. Hitre prilagoditve zagotavljajo takojšnje segrevanje v samo 40 sekundah.

S turmalinom prevlečene likalne površine zagotavljajo enakomerno porazdelitev toplote in popolno glajenje las brez nakodranosti. Gibljivost površin bo pomagala pri prilagajanju intenzivnosti stiskanja las.

Vgrajeni ionizator ščiti lase in preprečuje nastanek statične elektrike. Šest ionskih vtičnic okoli površine za ravnanje bo poskrbelo za vaše lase z močjo 40 milijonov negativnih ionov.

Ni vam treba čakati, da se ravnalnik segreje, da bi ustvarili popolno pričesko. Teslin ionski likalnik za lase se ponaša s funkcijo takojšnjega segrevanja in bo na 200 °C pripravljen v samo 40 sekundah.

Funkcija samodejnega izklopa vas varuje pred pregrevanjem in nevarnostjo požara. Po 60 minutah nedejavnosti se naprava sama izklopi in tako prepreči morebitne nesreče ali poškodbe.

Nežna in krhka ali močna in trdna? Izberite ravnalnik, ki se prilagodi vašim lasem. Z ionskim ravnalnikom las Tesla lahko nastavite do 10 stopenj temperature od 140 do 230 °C. Nižje temperature bodo nežno poskrbele za tanke lase, višje pa bodo ukrotile tudi najbolj divje kodre.

Keramične površine zagotavljajo enakomerno porazdelitev temperature po celotnem ravnalniku, turmalinska površina pa omogoča popolno glajenje las. Ravnalnik je opremljen tudi s tehnologijo Floating Plate, ki z vzmetnimi silikonskimi površinami samodejno uravnava silo oprijema, da se prilagodi strukturi las in prepreči lomljenje.

Ionizacija zapečati vlago v laseh in zmanjša poškodbe med toplotno obdelavo. Negativno nabiti ioni zmanjšujejo statično elektriko, omogočajo lažje drsenje ravnalnika po laseh in preprečujejo, da bi posamezni lasje odleteli. Zahvaljujoč 40 milijonom negativnih ionov bo nastala pričeska gladka in sijoča, kot v frizerskem salonu.

Lastnosti:
Temperatura ogrevanja: 140-230 C°
Keramične površine: Gibljive površine, prevlečene s turmalinom
Ionska tehnologija: 6 ionskih izhodov za 40 milijonov negativnih ionov
Čas segrevanja: 40 sekund
Samodejna zaustavitev: po 60 minutah
Kabel: 360-stopinjski vrtljivi mehanizem
Napajanje: 48 W
Funkcije: vgrajen ionizator, funkcija takojšnjega segrevanja, zaščita pred pregrevanjem, vrtljiva ključavnica, prikazovalnik temperature LED
Povezljivost: Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 05 May 2024 19:02:32 GMT