VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Tesla Kodralnik za lase 5 v 1

ID: 21095813
79,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Kodralnik za lase 5 v 1

 

Tesla Kodralnik za lase 5 v 1

Lepi in naravni videz valovitih in kodrastih las vsak dan. Ne glede na to, ali greste v službo, šolo, na zabavo ali na poroko. Z glavnikom za kodranje las TESLA lahko hitro in preprosto ustvarite popolno pričesko za vsako priložnost. S petimi različnimi nastavki in temperaturnim razponom od 110 do 210 °C je kos različnim stilom in tipom las.

Z glavnikom za kodranje las TESLA lahko ustvarite različne velikosti in vrste valov in kodrov. S petimi zamenljivimi nastavki različnih velikosti in oblik zagotavlja čudovito pričesko, ne glede na to, ali imate bob ali lase do pasu.

Tanki in suhi lasje potrebujejo nižje temperature. Mastni, močni in čvrsti lasje potrebujejo višje temperature. Greben za kodranje las TESLA se lahko segreje med 110 in 210 °C, zato je primeren za različne vrste las.

Ali je bil glavnik za kodranje po nesreči vklopljen? Ne skrbite. Po 60 minutah neaktivnosti se sam izklopi. Prav tako se samodejno zaklene, če v 3 sekundah po zagonu ni nobene dejavnosti.

Prilagodljiv napajalni kabel, ki ga je mogoče zavrteti za 360 stopinj, omogoča enostavno rokovanje z vseh zornih kotov. Tako lahko pozabite na skrbi zaradi zapletenih in zvitih žic.

Greben za kodranje las TESLA s 55 W moči je zmogljivo orodje za oblikovanje pričeske. Segreje se v trenutku. Nato pramen las navijte na napravo, ki se v 5 do 8 sekundah oblikuje v želeno obliko.

Oblikovanje pričeske v udobju vašega doma vam bo nedvomno prihranilo čas in stroške frizerja. Prekomerno porabo energije nadzoruje funkcija samodejnega izklopa. Ta zagotavlja, da glavnik za kodranje ne porablja energije po nepotrebnem, ko ga ne uporabljate. S tem se podaljša tudi življenjska doba aparata, kar je prijazno tako do vaše denarnice kot do okolja.

Lastnosti:
Nazivna moč: 55 W
Material: Aluminij
Nastavljivo temperaturno območje ogrevanja: 130-210 °C
Prikaz: Digitalni zaslon LED
Dolžina kabla: 2.4 m
Samodejna zaustavitev: v 60 minutah
Število zamenljivih glav: 5 (32 mm, 25 mm, 19 mm, 25 mm in 13-25 mm)
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 05 May 2024 12:09:39 GMT