Išči

Tesla notranja kamera Tesla Mini Pro

ID: 21098617
38,83 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: egenta.shop
Na voljo še 1 ponudba od 67.66 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla notranja kamera Tesla Mini Pro

 

Pametna kamera TESLA Smart Camera Mini Pro

S pametnim zaznavanjem gibanja in infrardečo svetlobo ta kamera zajema ostre posnetke z drobnimi podrobnostmi tudi v temi. Je kompaktna in jo lahko priročno namestite kjer koli v hiši ali stanovanju. Kamero lahko preprosto upravljate z mobilno aplikacijo, ki je na voljo v slovenščini za operacijska sistema iOS in Android.

Pametni senzorji vas prek pametnega telefona opozorijo, če zaznajo kaj nenavadnega, na primer otroški jok ali razbito okno.

TESLA Smart Camera Mini Pro uporablja 1/2,9'' CMOS-senzor z ločljivostjo 2 MP in spremenljivo hitrostjo slikanja.

Kamera TESLA Smart Camera Mini Pro z vgrajenim mikrofonom in zvočnikom omogoča dvosmerno komunikacijo.

Izboljšani pametni prizori vam omogočajo zasebni način: Ko ste doma, je kamera izklopljena. V aplikaciji TESLA Smart preprosto nastavite čas, ko naj bo kamera vklopljena, in spremljajte svoje gospodinjstvo. Enostavno lahko nastavite tudi zaznavanje gibanja v vidnem polju kamere. Priporočamo, da zaznavanje gibanja na primer varuje vaša vrata ali okna. Poleg tega je nadgrajena strojna oprema pametne kamere skrita v ohišju povsem nove oblike.

Spremljana slika ni le visokokakovostna, ampak jo spremlja tudi zvočni posnetek. Zaradi dvosmernega zvoka lahko prek telefona tudi sami na daljavo govorite v kamero, da bi pomirili hišnega ljubljenčka ali prestrašili nezaželenega vsiljivca.

TESLA Smart Camera Mini Pro ima novo in izboljšano obliko. V njeno majhno ohišje dimenzij 6,5 × 5,7 × 12 cm so vgrajene vse najnovejše funkcije, s katerimi bo vaš dom kar se da varen.

Videoposnetki so vedno ostri in vsebujejo veliko podrobnosti. Zahvaljujoč visokokakovostni vgrajeni IR-svetlobi omogoča snemanje podrobnosti tudi ponoči in v vseh neugodnih svetlobnih razmerah do razdalje 10 m.

Če ste ljubitelj pametne tehnologije, se bo ta kamera dobro ujemala z vašim domom. Poleg tega lahko vse funkcije preprosto nastavite prek mobilne aplikacije, ki je na voljo v angleščini za iOS in Android. Naprava se napaja iz električne vtičnice ali napajalnika, posnetke pa shranjuje v oblačno shrambo ali na pomnilniško kartico.

Lastnosti:
Resolucija: 1920 x 1080
Napajanje: USB 5 V / 1 A
Priključek za napajanje: microUSB
Vrsta senzorja: 1/2,9'' 2 MPx, CMOS
Vidno polje – vodoravno: 85°
Vidno polje – navpično: 46°
IR razdalja: do 10 m
Objektiv: 3,6 mm F2,0
Dimenzije: 65 x 57 x 120 mm
Shranjevanje: kartica microSD
Shranjevanje v oblaku: Da
Značilnosti: Pametno zaznavanje gibanja in zvoka, dvosmerni zvok, ONVIF
Povezljivost: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Wed, 01 May 2024 00:27:11 GMT