VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Tesla Pametna vtičnica SP300 3x USB

ID: 21092676
Novo
27,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametna vtičnica SP300 3x USB

 

TESLA Smart vtičnica SP300 3 USB

Naprave v domu lahko upravljate na daljavo, ne glede na to, ali sedite na kavču, pred televizorjem ali delate z računalnikom. Pametni vtič vsaki napravi doda pametne funkcije, z dvema priključkoma USB-A in enim priključkom USB-C pa olajša polnjenje tudi sodobnih električnih naprav. Poleg tega vam omogoča popoln pregled nad porabo energije, zato lahko optimizirate delovanje gospodinjstva in prihranite pri stroških za energijo.

Želite preveriti trenutno ali dolgoročno porabo naprave? S pametnim vtičem boste imeli stalen pregled nad količino energije, ki teče skozi napravo. Zgodaj odkrijte porabnike energije in se izognite neprijetnim presenečenjem na računu za komunalne storitve.

Dodajanje pametnih funkcij v katero koli napravo. S pametno aplikacijo lahko nastavite čas, dan ali pogoje, pod katerimi naj se naprava, priključena na vtičnico TESLA Smart Plug SP300 3 USB, vklopi ali izklopi.

Ni treba, da bi vsako napravo zamenjali za pametno napravo. Pametni vtič TESLA Smart Plug SP300 3 USB doda pametne funkcije vsem vašim napravam. Svojo razsvetljavo, klimatsko napravo, čistilec zraka ali grelnik, na primer, povzdignite na raven pametne naprave.

S tremi priključki USB in enim klasičnim vtičem lahko hkrati napajate do štiri naprave, tudi tiste, ki uporabljajo sodobni priključek USB-C. 12 W moči zadostuje za polnjenje mobilnih telefonov čez noč ter elektronskih naprav z nizko porabo energije, kot so pametne ure in slušalke Bluetooth.

Z mobilnim telefonom lahko ločeno upravljate vtič 220 V in vse priključke USB. Z aplikacijo lahko preverite, kateri vtič je trenutno vklopljen. Tako boste vedno prepričani, da v kopalnici ni ostal vklopljen noben kodralnik ali likalnik za lase. Ali pa lahko na daljavo vklopite polnjenje slušalk iz vhoda USB v dnevni sobi, ne da bi prižgali svetilko, priključeno na pametni vtič.

Lastnosti:
Največji tok enega USB:2.4 A
Največja obremenitev: 16 A / 3680 W
Napajanje: 220-240 V AC 50 Hz
Delovna temperature: 0 - 35 °C
Delovna vlažnost: 5–65%
Povezljivost: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 05 May 2024 17:09:00 GMT