VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Tesla Pametni čistilec zraka Pro M

ID: 21096231
Novo
217,14 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: egenta.shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametni čistilec zraka Pro M

 

Zmogljivost čistilnika omogoča čiščenje zraka v prostorih do velikosti 25 m2 ter odstranjevanje kuhinjskih in cigaretnih vonjav ter virusov in bakterij. Poleg tega lahko vse nastavitve preprosto upravljate prek aplikacije, ki je na voljo v angleščini za operacijska sistema iOS in Android.

Uporaba ultravijolične žarnice s hladno katodo in valovno dolžino 253,7 nm lahko učinkovito uniči različne običajne bakterije in viruse ter zavira razmnoževanje in proizvodnjo bakterij in virusov.

Generator negativnih ionov proizvaja veliko število negativnih ionov, odpravlja neprijetne vonjave in ima močno absorpcijsko sposobnost. Zaradi negativnih ionov bakterije izgubijo svojo aktivnost in postanejo neškodljive. Zaradi negativnih ionov je zrak tudi svež, kot po dežju.

Uporablja filter z mikronsko mrežo, ki učinkovito blokira 2,5-milimetrske vlaknate trdne delce. Brez težav ga lahko očistite do desettisočkrat, saj preprečuje velike delce, kot so dlaka hišnih ljubljenčkov, prhljaj in grobi prah itd.

Mobilna aplikacija omogoča enostaven nadzor od koder koli. Olajšajte si življenje z nastavljanjem avtomatizacij in povezovanjem z ekosistemom izdelkov TESLA Smart.

Čistilnik je opremljen z večplastnim filtrom HEPA, ki zajame vse lase, dlake in mikrodelce do velikosti 0,3 mikrometra, kar je približno 100-krat manj kot premer človeškega lasu. Tudi cvetni prah in prah ne moreta skozi njega, zato je odlična rešitev za astmatike in posameznike, ki trpijo za alergijami.

Lastnosti:
Primerno za prostore do: 210 m3/h
Območje pokrivanja: 15-25 m2
Raven hrupa: 20 -54 dB
Nazivna moč: 20 W
Teža: 5,2 kg
Senzorji: PM2,5
Vrsta filtra: Predfiltri, filter z aktivnim ogljem, filter HEPA, fotokatalizatorski filter TiO2
Obdelava zraka: Ionizacija, UV svetloba (253,7 nm)
Dimenzije: 347 x 175 x 535 mm
Povezljivost: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Fri, 03 May 2024 21:08:20 GMT