VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Tesla Pametni čistilec zraka S200B

ID: 21096246
239,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametni čistilec zraka S200B

 

Pametni čistilec zraka TESLA S200

Znebite se alergenov in prahu v svojem domu. TESLA Smart Air Purifier S200 je idealen za prostore do 28 m2. Kombinacija filtra 3 v 1, UV-žarnice in ionizatorja iz zraka odstrani do 99,95 % prašnih delcev ter se bori proti vonjavam, cvetnemu prahu, virusom in bakterijam. Zaradi sodobne oblike in dveh barv (črne in bele) se odlično prilega vsaki notranjosti. Za udobno upravljanje poskrbita pregledna plošča LCD in mobilna aplikacija TESLA Smart.

Inteligentni senzor spremlja kakovost zraka v realnem času. Takoj boste izvedeli, kakšno je stanje v prostoru - na nadzorni plošči boste videli izmerjene vrednosti in njihovo oceno s pomočjo prikazanih barv. Modra pomeni odlično kakovost zraka, zelena dobro, oranžna povprečno in rdeča slabo.

Čistilec zraka S200 združuje moč treh filtrov. HEPA 13 odstrani do 99,95 % prašnih delcev s premerom 0,2 mikrona. Ogljikov filter odstranjuje škodljiva plinasta onesnaževala, hlapne organske spojine in vonjave. Predfilter, ki ga je mogoče oprati, blokira vlaknaste delce in preprečuje hitro zamašitev drugih filtrov.

Čistilnik sterilizira zrak in zagotavlja bolj zdravo okolje z ultravijolično svetilko, ki uničuje bakterije in viruse, ki se prenašajo po zraku. UV-dezinfekcija tako pomaga zmanjšati tveganje za alergije, bolezni dihal in druge zdravstvene težave.

Generator negativnih ionov pomaga nevtralizirati škodljive delce, kot so alergeni, bakterije, virusi in vonjave. Hkrati v okolje sprošča zdrave anione, zaradi katerih je zrak po nevihti svež in se njegova kakovost znatno izboljša.

S sodobnim dizajnom in izbiro dveh barv (črna, bela) se bo podal v vsako notranjost. Minimalistično, zaobljeno obliko je enostavno postaviti skoraj kamor koli, s pomočjo ročaja pa lahko čistilnik enostavno premaknete, kamor koli ga potrebujete.

Srce čistilnika zraka TESLA Smart Air Purifier S200 je zmogljiva kombinacija treh filtrov, ki se proti nečistočam v zraku borijo na več področjih. Filter HEPA odstrani do 99,95 % prašnih delcev s premerom 0,2 mikrona, poleg tega pa zajame tudi cvetni prah, pršice in plesni. Ogljikov filter nato odstranjuje škodljive pline, hlapne organske spojine in vonjave, kot so cigaretni dim in kuhinjski vonji. Hitro zamašitev preprečuje pralni predfilter, ki blokira večje delce in podaljšuje življenjsko dobo filtrov. Nadzorna plošča ali mobilna aplikacija vas opozori, ko jih je treba zamenjati.

V napravi je inteligentni senzor, ki neprekinjeno spremlja zrak v prostoru in zagotavlja informacije o kakovosti zraka. Izmerjene vrednosti so prikazane na preglednem zaslonu LCD na nadzorni plošči. Za boljšo orientacijo je na voljo svetlobna indikacija - modra pomeni odlično kakovost zraka, zelena dobro, oranžna povprečno in rdeča slabo.

Lastnosti:
Primerno za proctor: do 230 m3/h
Območje pokrivanja: 28 m2
Raven hrupa: 22-46,5 dB
Nazivna moč: 50 W
Vrsta motorja: AC
Teža: 3,25 kg
Vrsta filtra: 3 v 1 (predfiltr, filter z aktivnim ogljem, filter HEPA)
Obdelava zraka: Ionizacija, UV svetloba
Dimenzije: 230 × 390 mm
Značilnosti: Časovnik, nočni način, samodejni način, možnost izbire hitrosti ventilatorja, zaslon LCD, obvestilo o potrebi po zamenjavi filtra
Povezljivost: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n20
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sat, 04 May 2024 23:33:28 GMT