VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Tesla Pametni čistilec zraka S300B

ID: 21096229
299,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametni čistilec zraka S300B

 

Pametni čistilec zraka TESLA S300

Poskrbite za kakovosten in čist zrak v svojem domu. TESLA Smart Air Purifier S300 je primeren za prostore do 36 m2. Združuje moč treh filtrov, UV-svetilke in ionizatorja zraka - najnovejša tehnologija bo vaš dom znebila do 99,95 % prašnih delcev ter se spopadla z vonjavami, cvetnim prahom, virusi, bakterijami in drugimi alergeni. Sodobna zasnova z ambientalno osvetlitvijo omogoča izbiro dveh barv (bele in črne) ter priročno upravljanje prek preglednega zaslona LCD ali mobilne aplikacije TESLA Smart.

Senzor spremlja kakovost zraka v realnem času. Vse izmerjene vrednosti si lahko ogledate na nadzorni plošči ali v aplikaciji. Oceno kakovosti lahko vidite tudi po prikazani barvi - modra pomeni odlično, zelena dobro, oranžna povprečno in rdeča slabo.

Kombinacija treh filtrov zagotavlja idealno klimo v gospodinjstvu. Filter HEPA odstrani do 99,95 % prašnih delcev s premerom 0,2 mikrona. Ogljikov filter izboljša kakovost zraka z odstranjevanjem plinastih onesnaževalcev, hlapnih organskih spojin in vonjav. Predfilter, ki ga je mogoče oprati, nato blokira vlaknaste delce in preprečuje hitro zamašitev drugih filtrov.

Ultravijolično sevanje uničuje mikroorganizme, bakterije in viruse v zraku. To razkuži zrak in ustvari bolj zdravo okolje v prostoru. Sterilizacija z UV-žarki pomembno prispeva k zmanjšanju tveganja za alergije, bolezni dihal in druge zdravstvene težave.

Generator negativnih ionov nevtralizira škodljive delce, kot so alergeni, bakterije in virusi. Hkrati pomaga odpravljati neprijetne vonjave in v okolico sprošča zdrave anione ter tako ustvarja občutek svežega zraka. To izboljša kakovost zraka ter pozitivno vpliva na psiho in imunski sistem.

Izbira več načinov zagotavlja, da je delovanje čistilnika mogoče enostavno prilagoditi dejanskim zahtevam. Samodejni način nastavi optimalno delovanje glede na podatke iz senzorja kakovosti, ročni način omogoča izbiro med tremi hitrostmi ventilatorja, tihi nočni način pa zmanjša hrup na minimum.

Z najnovejšo tehnologijo poskrbite za najboljšo klimo v svojem domu. Pametni čistilec zraka TESLA Smart Air Purifier S300 je opremljen z UV-svetilko, ki z ultravijolično svetlobo uničuje bakterije in viruse v zraku. Ionizator nato nevtralizira druge škodljive delce, odpravlja vonjave in v okolico sprošča zdrave anione ter tako ustvarja občutek svežega zraka. Skupaj ustvarita varno in sterilno okolje, ki pozitivno vpliva na človekovo psiho in imunski sistem.

Srce čistilnika zraka TESLA Smart Air Purifier S300 je filter 3 v 1, ki se proti umazaniji v zraku bori na več področjih. HEPA 13 odstrani do 99,95 % prašnih delcev s premerom 0,2 mikrona, poleg tega pa zajame tudi cvetni prah, pršice in plesni. Ogljikov filter odstranjuje škodljive pline, hlapne organske spojine in vonjave, s čimer se znebite stvari, kot so cigaretni dim in kuhinjski vonji. Življenjsko dobo obeh filtrov podaljšuje pralni predfilter, ki blokira večje delce in preprečuje hitro zamašitev. Lučka na nadzorni plošči in mobilna aplikacija vas opozarjata, kdaj je treba zamenjati filtre.

Ni vam treba skrbeti za zapletene nastavitve. V samodejnem načinu preprosto vklopite čistilnik in ga pustite delovati. Način nenehno ocenjuje podatke iz senzorja kakovosti zraka in jim prilagaja svoje delovanje ter tako ves čas zagotavlja optimalno okolje. Izbirate pa lahko tudi med ročnim načinom, ki ponuja do 3 hitrosti ventilatorja (nizka, srednja in visoka), ali nočnim načinom za čim manj hrupa. Vse preprosto nastavite prek nadzorne plošče čistilnika ali pametnega telefona. Aplikacija TESLA Smart omogoča nadzor vseh funkcij na enem mestu ter možnosti pametne avtomatizacije.

Lastnosti:
Primerno za proctor: do 300 m3/h
Območje pokrivanja: 36 m2
Raven hrupa: 22-52 dB
Nazivna moč: 48 W
Vrsta motorja: AC
Teža: 2,95 kg
Vrsta filtra: 3 v 1 (predfiltr, filter z aktivnim ogljem, filter HEPA)
Obdelava zraka: Ionizacija, UV svetloba
Dimenzije: 230 × 390 mm
Značilnosti: Časovnik, nočni način, samodejni način, možnost izbire hitrosti ventilatorja, zaslon LCD, obvestilo o potrebi po zamenjavi filtra
Povezljivost: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n20
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sat, 04 May 2024 22:43:51 GMT