VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Tesla Pametni čistilec zraka S400W

ID: 21096251
Novo
349,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametni čistilec zraka S400W

 

Pametni čistilec zraka TESLA S400

Odpravite alergene in prah ter svojemu telesu zagotovite popolnoma čist zrak. TESLA Smart Air Purifier S400 je idealna rešitev za večje prostore do 53 m2. Opremljen je s filtrom 3 v 1, UV-svetilko in ionizatorjem zraka ter z najsodobnejšo tehnologijo zajame do 99,95 % prašnih delcev, učinkovito pa se bori tudi proti vonjavam, cvetnemu prahu, bakterijam in virusom. Sodobna zasnova ponuja ambientalno osvetlitev in enostavno upravljanje prek preglednega zaslona LCD ali mobilne aplikacije.

Inteligentni senzor spremlja kakovost zraka v realnem času. Trenutne vrednosti si lahko ogledate na nadzorni plošči ali v aplikaciji. Kakovost zraka lahko prepoznate na prvi pogled zaradi barvnih podtonov - modra pomeni odlično, zelena dobro, oranžna povprečno in rdeča slabo.

Za čistočo zraka skrbijo trije filtri. HEPA 13 odstrani do 99,95 % prašnih delcev s premerom 0,2 mikrona. Ogljikov filter odstranjuje škodljiva plinasta onesnaževala, hlapne organske spojine in vonjave. Predfilter, ki ga je mogoče oprati, nato z lovljenjem vlaknatih delcev preprečuje hitro zamašitev drugih filtrov.

Sterilizacijo zraka zagotavlja UV-žarnica, ki z ultravijolično svetlobo uničuje bakterije in viruse, ki se prenašajo po zraku. UV-dezinfekcija tako pomaga zmanjšati tveganje za alergije, bolezni dihal in druge zdravstvene težave.

Ionizator ustvarja negativne ione, ki nevtralizirajo škodljive delce, kot so alergeni, bakterije, virusi in vonjave. Hkrati v okolje sprošča zdrave anione, kar ustvarja občutek svežine in znatno izboljša kakovost zraka.

Najnovejša tehnologija omogoča svež zrak. TESLA Smart Air Purifier S400 ima UV-žarnico, ki z ultravijolično svetlobo uničuje bakterije, viruse in druge mikroorganizme v zraku. Svetilko dopolnjuje ionizator - z ustvarjanjem negativnih ionov iz zraka odstranjuje škodljive delce, odpravlja vonjave in poskrbi, da je zrak čist kot po nevihti.

TESLA Smart Air Purifier S400 združuje tri filtre za učinkovit boj proti nečistočam v zraku. Filter HEPA odstrani do 99,95 % prašnih delcev s premerom 0,2 mikrona, poleg tega pa zajame tudi cvetni prah, pršice in plesni. Ogljikov filter odstranjuje škodljive plinaste snovi, hlapne organske spojine in vonjave, s čimer se znebite stvari, kot so cigaretni dim in kuhinjski vonji. Te filtre ščiti pralni predfilter, ki blokira večje delce in preprečuje hitro zamašitev. Lučka na nadzorni plošči ali v mobilni aplikaciji vas opozori, ko je treba filtre zamenjati.

Želite preprosto vklopiti čistilnik in ne skrbeti za nič? Ni problema. Samodejni način deluje povsem neodvisno - ovrednoti podatke iz senzorja kakovosti zraka in prilagodi intenzivnost čiščenja, da ohrani optimalno okolje. Izbirate pa lahko tudi med ročnim načinom, ki ponuja 3 hitrosti ventilatorja, ali nočnim načinom, ki zmanjšuje hrup na minimum. Vse preprosto nastavite prek nadzorne plošče na čistilniku ali prek mobilnega telefona. Aplikacija TESLA Smart omogoča nadzor vseh funkcij na enem mestu ter možnost pametnih avtomatizacij.

Lastnosti:
Primerno za proctor: do 440 m3/h
Območje pokrivanja: 53 m2
Raven hrupa: 22-53 dB
Nazivna moč: 60 W
Vrsta motorja: AC
Teža: 4,3 kg
Vrsta filtra: 3 v 1 (predfiltr, filter z aktivnim ogljem, filter HEPA)
Obdelava zraka: Ionizacija, UV svetloba
Dimenzije: 250 × 523 mm
Značilnosti: Časovnik, nočni način, samodejni način, možnost izbire hitrosti ventilatorja, zaslon LCD, obvestilo o potrebi po zamenjavi filtra
Povezljivost: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n20
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 05 May 2024 13:10:25 GMT