Išči
Big BangIzdelkiVse za živaliPsiTesla Pametni dozirnik hrane SPIN za hišne ljubljenčke

Tesla Pametni dozirnik hrane SPIN za hišne ljubljenčke

ID: 21098924
71,41 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: egenta.shop
Na voljo še 1 ponudba od 79.90 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametni dozirnik hrane SPIN za hišne ljubljenčke

 

Tesla Pametni hranilnik za vaše hišne ljubljenčke

TESLA Smart Pet Feeder Spin bo poskrbel za hranjenje vaših štirinožnih prijateljev. Tako vam ne bo treba skrbeti, da bodo vaši ljubljenčki lačni, medtem ko vas ne bo doma.

Pametni hranilnik za hišne ljubljenčke je opremljen z velikim pladnjem, ki lahko sprejme do 6 obrokov hrane. Še več - ni pomembno, katero vrsto hrane izberete.

TESLA Smart Pet Feeder Spin lahko upravljate ročno z zaslonom na vrhu izdelka, ki je zelo enostaven za uporabo in pregleden. Kot pove že ime, gre za pameten izdelek, ne le v smislu nastavljive oskrbe s hrano ali daljinskega upravljanja, temveč tudi v smislu zaščite vašega hišnega ljubljenčka. Sistem pametnega hranilnika za hišne ljubljenčke namreč vključuje tudi zaščito proti prijemanju. Tako vašemu hišnemu ljubljenčku ni treba skrbeti, da bi se poškodoval.

Izdelek je zasnovan tako, da se prilega vsakemu domu. Zato ni pomembno, v kakšnem slogu je urejena vaša notranjost. TESLA Smart Pet Feeder Spin se vanj odlično prilega. Pametni hranilnik za hišne ljubljenčke je tudi zelo enostaven za razstavljanje, zato je njegovo čiščenje povsem enostavno. Prav tako enostavno jo boste tudi sestavili nazaj.

Če vas pogosto ni doma, delate pozno v službi ali preprosto pozabite napolniti posodo svojega štirinožnega prijatelja, vas pametni hranilnik za hišne ljubljenčke bo poskrbel. Z zmogljivostjo do šest porcij lahko hranjenje svojega ljubljenčka načrtujete za več dni vnaprej. Pri tem ni pomembno, kakšno hrano ima vaš hišni ljubljenček rad.

Do izpada električne energije lahko pride v številnih primerih. Vendar zaradi nobenega od njih vaš hišni ljubljenček ne bo lačen. Pametna hranilnica za hišne ljubljenčke je opremljena z rezervno baterijo, ki se samodejno vklopi v primeru izpada elektrike. Preprosto povedano, pametni hranilnik bo poskrbel, da bo želodec vašega hišnega ljubljenčka poln v vseh razmerah.

Lastnosti:
Primerno za: Majhni psi, mačke
Teža: 1134 g
Material: ABS
Napajanje: USB 5 V / 1 A
Priključek za napajanje: USB Type-C
Prostornina rezervoarja: 170 ml
Dimenzije: 320 x 320 x 83 mm
Povezljivost: Bluetooth
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Ostala oprema za pse
krmilniki
Cached: Tue, 07 May 2024 22:37:45 GMT