Išči
Big BangIzdelkiVse za živaliPsiTesla Pametni dozirnik hrane za hišne ljubljenčke BL4

Tesla Pametni dozirnik hrane za hišne ljubljenčke BL4

ID: 21098857
105,77 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: egenta.shop
Na voljo še 2 ponudbi od 110.06 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametni dozirnik hrane za hišne ljubljenčke BL4

 

Tesla Smart Pet Feeder Pametni dozirnik

Je vaš hišni ljubljenček sam doma in ga nima kdo nahraniti? Ta pametni dozirnik mu bo zagotovil stalno zalogo sveže hrane. Zaradi natančnega in točnega doziranja bo večkrat na dan dobil nove granule v svojo skledo, zato ne bo nikoli lačen ali prekomerno nahranjen.

Enostavno odstranljiv 4-litrski sod za žito je dovolj velik, da ga lahko uporabljate več dni. Sod lahko uporabite za vse vrste suhega zrnja s premerom med 2 in 10 mm. Njegova delno prosojna zasnova omogoča enostavno preverjanje količine preostale hrane.

Z aplikacijo Tesla Smart za naprave iOS in Android je načrtovanje obrokov zelo preprosto. Načrtujete lahko več časov hranjenja z različnimi velikostmi obrokov. Prav tako lahko kadar koli pritisnete gumb "Feed" (hranjenje), da ročno odmerite en sam obrok vnaprej določene velikosti. Z eno mobilno napravo lahko povežete več naprav iste vrste. Za zagotovitev pravilnega seznanjanja mora biti vaš Wi-Fi nastavljen na 2,4 GHz.

Z rezervnim baterijskim sistemom, ki je vgrajen v podstavek podajalnika, vam ni treba skrbeti ob izpadu električne energije. Dokler je v 4l sodu dovolj hrane, vaši mali prijatelji ne bodo lačni.

Dozator je opremljen z veliko posodo za granule, v katero lahko shranite do 4 litre hrane. Pri standardni velikosti obrokov zadostuje za 10 obrokov, kar vašega ljubljenčka nahrani za približno 3-5 dni. V posodo lahko shranite vse granule velikosti do 10 mm.

Ali vaš hišni ljubljenček poje vso hrano takoj, ko jo zjutraj položite v skledo? S tem pametnim dozirnikom boste granule razdelili v nekaj obrokov čez dan. Poleg tega je na voljo mobilna aplikacija (na voljo v angleščini za iOS in Android), ki vam omogoča nastavitev časa hranjenja in velikosti obrokov.

Pametni podajalnik je povezan z omrežjem Wi-Fi in ga lahko preprosto upravljate z mobilno aplikacijo. Poleg tega je opremljena z mikrofonom in zvočnikom, tako da lahko kadar koli poslušate, kaj se dogaja okoli naprave, ali se sami pogovarjate z mačko ali psom.

Lastnosti:
Prostornina rezervoarja: 4000 ml
Enkratni odmerek: približno 10 g
Premer živila: 2 - 10 mm suhe hrane
Napajanje: Adapter 5 V / 1 A, 3x alkalna baterija 1,5 V LR20 / D
Priključek za napajanje: Vtičnica za enosmerni tok
Delovna temperature: -10 - 40 °C
Dimenzije: 193 x 193 x 311 mm
Povezljivost: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Ostala oprema za pse
krmilniki
Cached: Wed, 08 May 2024 23:48:19 GMT