Išči

Tesla Pametni grelec HTR300

ID: 21096655
165,54 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 16.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: egenta.shop
Na voljo še 1 ponudba od 179.90 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametni grelec HTR300

 

Pametni grelnik TESLA HTR300.

Varčevanje z energijo pri ogrevanju še nikoli ni bilo boljše.

Dobrodošli v svetu sodobne zasnove, odličnih funkcij in tehnologije za varčevanje z energijo Ta pametni grelnik bo ogrel (ne le) vaše srce. Je odličen dodatek k pametnemu ekosistemu TESLA, ki vsak prostor spremeni v središče popolnoma avtomatizirane, pametne tehnologije.

V primeru nenamernega prevrnitve se grelnik samodejno izklopi.

Dovolite mi, da ga predstavim. Je tanek in zelo privlačen. Zanesljivo vas bo grel in ko boste to zahtevali, se bo za vas barvno prižgal. To je TESLA Smart Heater HTR300. S pomočjo hitrega motorja, ki zagotavlja 2 stopnji ogrevanja, skupaj z načinom prezračevanja lahko TESLA Smart Heater ogreje vaš prostor na želeno temperaturo in jo samodejno vzdržuje brez dodatnega posredovanja, zahvaljujoč sodobni metodi ogrevanja PTC, ki je učinkovita, varčna in varna.

Pritisnite gumb MODE, da preklopite med tremi razpoložljivimi načini. Ti so: ventilator, nizko ogrevanje in visoko ogrevanje. Z gumbom Timer nastavite čas delovanja grelnika od ene do dvanajstih ur. S pritiskom na gumb Light aktivirate osvetlitev, ki z notranje strani obdaja izhod zraka. Večkrat pritisnite gumb Light, da izberete med modro, zeleno, vijolično in belo osvetlitvijo. In končno gumb Swing, ki aktivira 60-stopinjsko vrtenje zgornjega dela grelnika.

Seveda vam ni treba upravljati grelnika s fizično nadzorno ploščo na samem instrumentu. Vse funkcije, upravljanje in možnosti za avtomatizacijo ter integracijo v pametni ekosistem ponuja aplikacija TESLA Smart, ki deluje v angleškem jeziku. Instrument lahko upravljate tudi s pametnima pomočnikoma Google Assistant in Amazon Alexa.

Lastnosti:
Nazivna moč: 2000 W
Napajanje: 220-240 V / 50-60 Hz
Način ogrevanja: PTC
Dolžina kabla: 1.5 m
Raven hrupa: 53 dB
Teža: 3,9 kg
Dimenzije: 230 x 230 x 700 mm
Povezljivost: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Tue, 07 May 2024 21:58:56 GMT