VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Tesla Pametni gumb na dotik ZigBee

ID: 21098939
29,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Na voljo še 2 ponudbi od 34.96 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametni gumb na dotik ZigBee

 

Pametna tipka Tesla Smart Sensor Button

S pametnim senzorskim gumbom lahko upravljate druge pametne izdelke v domu, ne da bi vam bilo treba iskati telefon ali segati po stikalu za vklop. S pritiskom lahko upravljate določeno pametno napravo ali sprožite vnaprej nastavljen prizor. Gumb ponuja 3 možnosti uporabe z enim klikom, dvojnim klikom ali dolgim pridržanjem. Sami določite, kaj želite, da se zgodi po določenem pritisku.

Gumbu lahko dodelite 3 ukaze, ki se aktivirajo glede na vrsto klika - enojni, dvojni ali dolgi pritisk. Možnosti in kombinacij je nešteto. Lahko služi tudi kot gumb SOS.

Pametne izdelke lahko upravljate z enim samim dotikom. Gumb je idealen, kadar nimate mobilnega telefona, za redno ponavljajoče se dejavnosti ali za otroško sobo kot nadomestek za mobilno aplikacijo.

Naprava je elegantna, brezžična in majhna. Zato jo lahko postavite kamor koli. Z lepilnim trakom jo pritrdite na želeno mesto ali pa jo pustite prosto in jo premikate po potrebi.

Gumb uporablja tehnologijo Zigbee, prek katere je povezan z domačim omrežjem. Ta tehnologija ima doseg do 50 metrov, je zelo stabilna in energetsko učinkovita. Za delovanje zadostuje ena baterija za gumb.

Z gumbom lahko upravljate skoraj vse elemente pametnega doma. Povežite ga s čistilcem zraka, termoglavo ali trakom LED - vse je odvisno od vas. Idealen je na primer za uporabo v otroški sobi, ko z enim klikom ugasnete luči vaših najmlajših, ali za tista opravila, ki jih redno opravljate in vam ni treba vsakič izvleči telefona.

Zaradi brezžične zasnove in majhne velikosti lahko pametni gumb postavite kamor koli. Če ga želite na primer uporabiti za ugašanje luči pred spanjem, ga lahko z dvostranskim lepilnim trakom pritrdite na vzglavje postelje. Če pa ga potrebujete na več mestih, ga lahko preprosto premaknete, kamor koli ga potrebujete.

Lastnosti:
Spremljanje stanja baterije: DA
Napajanje: 1x gumbna celica CR2032
Delovna temperature: -10 - 55 °C
Dimenzije: O50 x 16 mm
Povezljivost: ZigBee
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta senzorja
pametni sledilnik
Cached: Sun, 05 May 2024 09:01:22 GMT