VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Tesla Pametni podaljšek 3 + 4 USB

ID: 21092683
48,41 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: egenta.shop
Na voljo še 1 ponudba od 49.90 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametni podaljšek 3 + 4 USB

 

TESLA Smart podaljšek Power Strip 3 + 4 USB

Če želite daljinsko upravljati več naprav, je napajalnik Power Strip prava izbira. Z njim lahko posamezno upravljate do sedem naprav, hkrati pa spremljate pretok energije in porabo energije. Tako lahko bolje optimizirate ekonomičnost svojega gospodinjstva in prihranite pri stroških za energijo.

Vtičnice in vrata USB lahko upravljate ločeno. Tako lahko priročno upravljate vsako napravo, ki je priključena na napajalnik.

Z aplikacijo TESLA Smart v telefonu lahko po potrebi nastavite posamezne vtičnice in priključke USB. Nastavitev je preprosta - ne bo vam vzela več kot nekaj minut.

Upravljajte vse vtičnice in vrata USB z eno aplikacijo v telefonu ali tabličnem računalniku s sistemom iOS ali Android. Upravljate lahko vsako vtičnico in vsak priključek USB posebej. Poleg tega vam aplikacija kadar koli in kjer koli prikaže, ali je vtičnica ali vrata trenutno vklopljena ali izklopljena. Tako vas likalnik, ki ste ga pozabili izklopiti iz vtičnice, ne bo več motil. Pametna vtičnica lahko vaš dom spremeni ne le v pametnejši, temveč tudi varnejši prostor za življenje.

Aplikacijo TESLA Smart, ki upravlja pametni vtič, lahko povežete s pametnima osebnima pomočnikoma Google Assistant ali Amazon Alexa. Ta vam omogočata upravljanje naprave z glasom, kar še olajša uporabo vtičnice.

Lastnosti:
Največji tok enega USB:2.4 A
Največja obremenitev: 16 A / 3680 W
Napajanje: 220-240 V AC 50 Hz
Delovna temperature: 0 - 35 °C
Delovna vlažnost: 5–65%
Povezljivost: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sat, 27 Apr 2024 07:16:00 GMT