VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Tesla Pametni podaljšek PS300

ID: 21092690
Novo
54,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametni podaljšek PS300

 

Tesla Pametni podaljšek s 4 vtičnicami, 1 USB-C in 2 USB-A

Nadzorujte več naprav na daljavo. Ta pametni podaljšek dodaja pametne funkcije vsaki napravi in lahko hkrati napaja do 7 naprav, vključno s tistimi s kabli USB-A in sodobnimi kabli USB-C. Z mobilno aplikacijo prek omrežja Wi-Fi lahko ne le nastavite avtomatizacije, temveč tudi dobite pregled nad porabo energije, kar vam omogoča, da optimizirate delovanje gospodinjstva in prihranite denar.

TESLA Smart Power Strip PS300 je v koraku s časom. Ta napajalnik ne ponuja le štirih običajnih 220-voltnih vtičnic. Opremljen je tudi z dvema priključkoma USB-A in enim priključkom USB-C. V dobi polnilnikov USB to prinaša udobje pri napajanju mobilnih telefonov, slušalk in druge sodobne elektronike.

Vsako vtičnico ali vsa vrata USB lahko vklopite in izklopite ločeno. Z mobilno aplikacijo ali glasovnim pomočnikom lahko na primer preprosto nastavite polnjenje USB s kabli in vklopite eno vtičnico, medtem ko ostale tri ostanejo izklopljene.

Vsem povezanim napravam zagotavlja pametne funkcije in jih povezuje z drugimi. Z mobilno aplikacijo lahko v nekaj minutah nastavite čas, dan ali pogoje, v katerih naj se naprave, priključene na TESLA Smart Power Strip, vklopijo ali izklopijo.

Z brezplačno aplikacijo je upravljanje napajalnega traku preprosto. Aplikacija med drugim ponuja tudi češčino (angleščino), tako da lahko intuitivno in hitro upravljate vse nastavitve z mobilnega telefona ali tabličnega računalnika z operacijskim sistemom iOS ali Android. V aplikaciji lahko vidite, ali so vrata USB ali posamezne vtičnice vklopljene ali izklopljene, to stanje pa lahko kadar koli in od koder koli spremenite. prevzem nadzora pa je lahko še lažji. Prek mobilne aplikacije Tesla Smart povežite pametne osebne pomočnike z napajalnikom Power Strip, ki je združljiv z Google Assistantom in Amazon Alexo. Ukaze boste lahko priročno vnašali preprosto z glasom.

Resnično pametni dom je dom, v katerem posamezne naprave delujejo samostojno. Zahvaljujoč avtomatizaciji in scenarijem si zdaj lahko privoščite to udobje. Vtičnica lahko prižge svetilko takoj, ko pridete domov. Lahko vklopi ogrevanje, ko temperatura pade pod določen prag, ali ga izklopi, ko doseže določeno temperaturo. Nastavite lahko, da se luči, televizor ali glasba prižgejo ob rednih urah, tudi ko ste na počitnicah. Tako boste ustvarili vtis, da je nekdo vedno doma.

Dva priključka USB tipa A, en priključek USB tipa C in štiri klasične vtičnice za napajanje do osmih naprav hkrati. Moč 15 W zadostuje za polnjenje mobilnih telefonov čez noč ter elektronskih naprav z nizko porabo energije, kot so pametne ure in slušalke Bluetooth. Zaradi dolgega kabla lahko z napajalnim trakom dosežete naprave, ki so od vtičnice oddaljene do dva metra.

Lastnosti:
Največji tok enega USB: 3 A
Največja obremenitev: 16 A / 3680 W
Napajanje: 220-240 V AC 50 Hz
Delovna temperature: 0 - 35 °C
Delovna vlažnost: 5–65%
Dolžina kabla: 2 m
Dimenzije: 295 x 57 x 41 mm
Povezljivost: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 05 May 2024 10:34:55 GMT