VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Tesla Pametni robotski sesalnik AI100

ID: 21099024
Novo
189,91 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametni robotski sesalnik AI100

 

Pametni robotski sesalnik TESLA AI100

Želite imeti urejen dom, ne da bi vam bilo treba za to potegniti prst? Z robotskim sesalnikom AI100 to ni težava. Ponuja funkcije sesanja in krpanja, deluje do 110 minut in ga lahko upravljate na daljavo prek mobilne aplikacije. Z višino le 7,3 cm lahko pride skoraj povsod, zaradi dveh stranskih in ene osrednje krtače pa mu ne bo ušel niti drobec.

Robot vam ne pomaga le pri sesanju, temveč tudi pomiva tla. Njegova sesalna sila znaša 1 800 Pa in lahko deluje do 110 minut naenkrat. Kot da to ne bi bilo dovolj, se celo samodejno napolni in nato konča čiščenje.

Če sesalnik naleti na oviro, se samodejno obrne in spremeni smer ter nadaljuje sesanje. Tako lahko brez težav sesa celotno gospodinjstvo, ne da bi vam ga bilo treba nadzorovati.

Med sesanjem ni več skrbi, da bi se prah vrtinčil naokoli. Filter HEPA H11 zajame 95 % umazanije in alergenov, ki ostanejo varno shranjeni v posodi za odpadke. S tem ohranja klimatsko napravo v vašem domu čisto.

Z aplikacijo TESLA Smart lahko napravo upravljate na daljavo. Na voljo so funkcije, kot so nastavitve intenzivnosti sesanja, izbira načina in urnik čiščenja. Povežete se lahko tudi z glasovnimi pomočniki ali avtomatizacijo.

AI100 ima vse, kar potrebujete za natančno čiščenje. Sesalna moč 1 800 Pa omogoča sesanje vseh vrst tal, večnamensko posodo za prah (300 ml) in vodo (120 ml) pa lahko uporabljate za sesanje in krpanje, ne da bi morali menjati posode. Poleg tega filter HEPA H11 poskrbi, da se med sesanjem ne vrtinči nezaželen prah - varno zadrži do 95 % umazanije, prahu in alergenov. Velika prednost je tudi cenovna dostopnost potrošnega materiala, zato veste, da vas pri nakupu rezervnih delov ne bo presenetila visoka cena.

Z baterijo s kapaciteto 2.000 mAh lahko sesalnik deluje do 110 minut, kar je dovolj časa za čiščenje povprečno velikega stanovanja. Pri sesanju večje površine vam bo prišla prav funkcija samodejnega polnjenja - če raven napolnjenosti pade pod 20 %, se bo naprava napolnila in nato nadaljevala čiščenje tam, kjer je prenehala.

Paket vsebuje klasični daljinski upravljalnik, z mobilno aplikacijo pa lahko uživate v vseh prednostih pametnega sesalnika. S povezavo z domačim omrežjem Wi-Fi ga boste lahko upravljali na daljavo. Sesate lahko celo s kavča. Aplikacija TESLA Smart ima vse potrebne nastavitve - nastavite lahko, kdaj naj sesa, ali izberete želeni način ali moč sesanja. Poleg tega lahko načrtujete podroben urnik sesanja, ga povežete z glasovnimi pomočniki ali drugimi pametnimi izdelki v vašem domu.

Lastnosti:
Načini: Sesanje, brisanje z mopom
Glasovni pomočniki: Google Assistant, Amazon Alexa
Sesalna moč: 1800 Pa
Kapaciteta škatle za prah: 300 ml
Prostornina rezervoarja za vodo: 120 ml
Čas polnjenja: 4 h
Vrsta filtra: Filter HEPA H12
Napajanje: 2 000 mAh
Žiroskopski
Delovni čas na polnjenje: do 110 minut
Povezljivost: Wi-Fi 2,4 GHz
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 05 May 2024 15:10:32 GMT