VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiSesanje & čiščenjeSesalnikiRobotski sesalnikiTesla Pametni robotski sesalnik AI300 Plus

Tesla Pametni robotski sesalnik AI300 Plus

ID: 21098925
Novo
469,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametni robotski sesalnik AI300 Plus

 

Pametni robotski sesalnik TESLA AI300

Prihranite čas in energijo s pametnim hišnim pomočnikom. Robotski sesalnik AI300 Plus bo sesal in pomival namesto vas. Opremljen je s pralnim filtrom HEPA H12, lasersko navigacijo, pomnilnikom zemljevidov in večnamensko priklopno postajo. Z enim polnjenjem lahko deluje do 100 minut, upravljate pa ga lahko na daljavo prek mobilne aplikacije.

Laserski senzorji in pomnilnik zemljevidov

Sesalnik se po območju premika s pomočjo laserskih senzorjev, ki ga ščitijo pred udarci, trki in padci po stopnicah. Poleg tega si zapomni razporeditev vašega doma, kar olajša načrtovanje čiščenja.

Filter H12 z 99,5-odstotno učinkovitostjo zajame tudi najmanjše delce. Pri sesanju poskrbi, da se prah, cvetni prah in drugi alergeni zadržijo v posodi za odpadke in se ne širijo po zraku. To pomaga ohranjati čistejše podnebje.

Z domačo povezavo Wi-Fi lahko sesalnik upravljate na daljavo prek mobilne aplikacije TESLA Smart. Ta ponuja vrsto praktičnih funkcij, kot so načrtovanje čiščenja, virtualne nastavitve sten in pametna avtomatizacija.

Robot Vacuum AI300 Plus je opremljen z baterijo 3 200 mAh in lahko sesa do 100 minut. Ni vam treba skrbeti za polnjenje - če raven napolnjenosti baterije pade pod 20 %, se sesalnik samodejno premakne na priklopno postajo in po polnjenju do 80 % nadaljuje s čiščenjem tam, kjer je prenehal. Priključna postaja deluje tudi kot zunanji prostor za odpadke - ko se posoda za umazanijo v sesalniku napolni, se samodejno izprazni na območju postaje.

Z lasersko navigacijo LiDAR sesalnik ustvari zemljevid okolice in v kombinaciji s tehnologijo SLAM načrtuje pot čiščenja, da čim bolj učinkovito pokrije celotno območje. Tako vam ni treba skrbeti, da bi izpustili kakšno mesto. Laserski senzorji zaznajo tudi ovire in preprečijo nesreče, kot so trki s pohištvom ali padci po stopnicah.

Opremo dopolnjuje velika zaloga rezervnih delov. Poleg osnovne opreme prejmete še par stranskih krtač, rezervni filter, vrečke za odpadke, dve krpi za krpanje, podlogo za lesena tla in čistilno krtačo. Vso dodatno opremo, vključno s priročnikom, lahko elegantno skrijete v torbo TESLA, ki je prav tako priložena. In če vam zmanjka rezervnih delov, vas ob nakupu dodatnih ne čakajo presenečenja - potrošni material je na voljo v trgovinah po spodobni ceni.

Lastnosti:
Načini: Sesanje, brisanje z mopom
Glasovni pomočniki: Google Assistant, Amazon Alexa
Sesalna moč: 3 000 Pa
Kapaciteta škatle za prah: 240 ml + 2L zunanji rezervoar (v priklopni postaji)
Prostornina rezervoarja za vodo: 250 ml
Čas polnjenja: 5 h
Vrsta filtra: Filter HEPA H12
Napajanje: 3 200 mAh (vgrajen akumulator)
Vrsta navigacije: Laserski LiDAR + SLAM
Višina: 9,25 cm
Delovni čas na polnjenje: do 100 minut
Povezljivost: Wi-Fi 2,4 GHz
Značilnosti: Virtualni zid, senzor proti trčenju, senzor proti padcu, samodejno polnjenje, kartiranje
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 05 May 2024 19:47:41 GMT