Išči

Tesla Pametni senzor za plin ZigBee

ID: 21098600
39,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od nedelje, 12.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Na voljo še 2 ponudbi od 45.33 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametni senzor za plin ZigBee

 

TESLA Smart Sensor Gas - detektor uhajanja plina ZigBee

Senzor za zaznavanje uhajanja zemeljskega plina je ena najpomembnejših naprav za povečanje varnosti v domu. Senzor TESLA Smart Sensor Gas neprekinjeno spremlja raven metana v zraku in vas v primeru uhajanja takoj obvesti z obvestilom v mobilni aplikaciji, zvočnim signalom in svetlobnim alarmom. Z zgodnjim opozarjanjem bo pomagal zagotoviti varnost vaših bližnjih in preprečiti morebitno materialno škodo. Poleg tega ga je enostavno povezati z drugimi pametnimi izdelki s tehnologijo ZigBee.

Senzor za odkrivanje uhajanja plina je eden najpomembnejših varnostnih elementov v domu. Nenehno spremlja raven metana v zraku in takoj zazna uhajanje plina, kar omogoča hiter odziv in zmanjšuje tveganje nesreče. Napajanje iz električnega omrežja prispeva k največji zanesljivosti, saj zagotavlja delovanje 24 ur na dan, 7 dni v tednu brez nevarnosti izpraznitve baterije.

Ko senzor zazna uhajanje, takoj sproži več alarmov. Pošlje obvestilo na vaš mobilni telefon, sproži zvočni alarm z glasnostjo več kot 70 dB in aktivira svetlobni signal. Poleg tega se senzor preprosto poveže z drugimi pametnimi izdelki v aplikaciji TESLA Smart, kar vam omogoča ustvarjanje avtomatizacij in scenarijev. Povezujete ga lahko na primer s pametno sireno, da povečate domet zvočnega alarma, ali nastavite scenarij, po katerem se bodo izbrane luči v hiši samodejno vklopile, ko bo zaznano puščanje, kar boste še posebej cenili ponoči.

Smart Senzor Gas spada v skupino izdelkov ZigBee. Za učinkovito uporabo njegovih pametnih funkcij je zato treba imeti gospodinjstvo opremljeno s prehodom ZigBee (TESLA Smart ZigBee Hub). S tem se ustvari omrežje, ki pametnim izdelkom omogoča medsebojno komunikacijo in interakcijo. Prednosti omrežja ZigBee so stabilnost omrežja, velik doseg (do 50 metrov) in majhna poraba energije.

Lastnosti:
Napajanje: Adapter 12 V / 1 A
Tok pripravljenosti: ?100 mA
Zaznani plin: Metan (zemeljski plin)
Alarm LEL: DA
Stopnja napake pri odkrivanju: ±3 % LEL
Vrsta alarma: Zvočni in vizualni alarm, alarm za brezžično povezavo
Zvočni tlak alarma: ? 70 dB / 1 m
Kraj namestitve : Stena, strop
Delovna temperature: 0 - 55 °C
Območje merjenja vlažnosti, natančnost: ?95 % RH
Dimenzije: O85 x 30 mm
Povezljivost: ZigBee
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta senzorja
detektor ogljikovega monoksida
Cached: Mon, 06 May 2024 22:06:51 GMT