Išči

Tesla Pametni ZigBee HUB

ID: 21092679
36,31 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: egenta.shop
Na voljo še 1 ponudba od 44.90 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametni ZigBee HUB

 

Pametno vozlišče TESLA ZigBee

Ena sama škatla, veliko možnosti! To je TESLA Smart ZigBee Hub. Naprava, ki ima vse pod nadzorom in ji nič ne uide. Vaš dom spremeni v pametni dom prihodnosti.

ZigBee omogoča komunikacijo med funkcijami pametnega doma, ki uporabljajo protokol ZigBee. Tako postanejo še bolj samozadostne. Je zelo varen in stabilen. Zato se lahko nanj zanesljivo zanesete. Protokol ZigBee ustvarja omrežje, v katerem pametno vozlišče ZigBee postane osnova za vse druge naprave, ki podpirajo protokol ZigBee.

Pametno vozlišče ZigBee se odlično razume s pametnima osebnima pomočnikoma Amazon Alexa in Google Assistant. Lahko se odzoveta na vaš glasovni ukaz in preneseta nalogo na naprave. Izdelek lahko upravljate tudi prek pametne aplikacije v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Aplikacijo lahko prenesete na naprave iOS in Android.

Izdelek pripada skupini, ki uporablja protokol ZigBee, s katerim izdelki komunicirajo med seboj. Za pravilno delovanje teh izdelkov je treba imeti osrednjo enoto TESLA Smart ZigBee Hub kot del pametnega doma. Ta ustvari skupno omrežje za te izdelke in jim omogoča medsebojno interakcijo. Če na primer senzor vlage zazna povečano vrednost, bo prek vozlišča TESLA Smart ZigBee Hub samodejno obvestil razvlaževalnik zraka, ki se bo zagnal.

Lastnosti:
Teža: 108 g
Napajanje: USB 5 V / 1 A
Priključek za napajanje: USB-C
Delovna temperature: -10 - 40 °C
Dimenzije: 64,7 x 64,7 x 11,6 mm
Povezljivost:
Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n, ZigBee
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Tue, 30 Apr 2024 05:20:49 GMT