VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Tesla Pametno baterijsko stikalo Dual

ID: 21092677
Novo
29,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Na voljo še 1 ponudba od 36.87 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametno baterijsko stikalo Dual

 

Dvojno baterijo TESLA Smart Switch lahko preprosto nastavite in upravljate prek mobilne aplikacije TESLA Smart. Poleg tega deluje na baterije, zato vam ni treba skrbeti za namestitev - preprosto ga prilepite kamor koli na steno.
Stikalo lahko upravljate ročno s pritiskom na gumb ali na daljavo prek telefona. To omogoča pametna aplikacija, ki jo prenesete v telefon z operacijskim sistemom Android ali iOS.
Pametni dom uporablja protokol ZigBee. ZigBee omogoča, da naprave v istem pametnem domu komunicirajo med seboj. Poleg dosega do 50 m je tudi zelo stabilen in zanesljiv sistem.
Zamenjava baterij ni težava. Poleg tega boste z energetsko učinkovito napravo, kot je to stikalo, za to skrbeli le približno enkrat na dve leti.
Gumbe na stikalu nastavite tako, da najbolje ustrezajo načinu delovanja vašega doma. S pritiskom nanje ne spreminjajte le svetlobnih scen, temveč tudi izklopite druge naprave ali celoten dom.
TESLA Smart Switch Dual Battery je opremljen s programirljivimi gumbi. Vsak gumb zazna tri akcije - enojni pritisk, dvojni pritisk in dolgi pritisk -, ki jim lahko dodelite poljubno funkcijo. Z dolgim pritiskom boste na primer ugasnili luči, z dvojnim pritiskom pa jih boste preklopili v nočni način.
Z aplikacijo TESLA Smart lahko stikalo povežete tudi z drugimi pametnimi pomočniki in zanje nastavite samodejne scenarije. Na primer, takoj ko ponoči ugasnete luč v spalnici, se vklopijo zunanje kamere, čistilec zraka pa preklopi v tihi način.
Lastniki pametnih žarnic se pogosto srečujejo z nadležnim problemom - če jih izklopite s standardnim stikalom, jih ni več mogoče upravljati prek aplikacije in jih je treba znova vklopiti. S pametnim stikalom TESLA Smart Switch Dual Battery tega problema ne bo več. Žarnica ugasne, vendar ostane vklopljena.
S središčem ZigBee Hub lahko med seboj povežete več izdelkov. Ta osrednja enota vam omogoča, da svoj dom nastavite po svojih željah, ne da bi morali vsakič znova odpirati aplikacijo TESLA Smart. Še več, če imate več pametnih naprav, vam bo vozlišče ZigBee Hub močno olajšalo življenje. Glede na svoje življenjske navade lahko nastavite pogoje, pod katerimi se posamezne naprave zaženejo in začnejo medsebojno komunicirati. Vse deluje samodejno in ni vam več treba paziti, ali ste pozabili ugasniti luči, izklopiti radiator itd.
Vozlišče ZigBee ima domet 50 metrov, vendar je majhno, lahko in nevsiljivo, zato se prilega vsakemu domačemu okolju. Nanj lahko brezžično priključite termostatske glave, stikala, žarnice, senzorje gibanja, temperature in vlage ter druge naprave pametnega doma.
TESLA Smart Switch Dual Battery deluje kot pametni gumb. Poganja ga baterija, zato za delovanje ne potrebuje dostopa do elektrike. Preprosto ga pritrdite točno tja, kjer ga potrebujete.

Lastnosti:
Doseg brezžičnega signala: 25 m (prosti prostor)
Napajanje: 1x gumbna celica CR2430
Delovna temperature: -10 - 45 °C
Območje merjenja vlažnosti, natančnost: <90 %
Dimenzije: 86 x 86 x 13 mm
Povezljivost: ZigBee
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 05 May 2024 07:40:14 GMT