VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Tesla Pametno baterijsko stikalo Quatro

ID: 21092684
Novo
29,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Na voljo še 1 ponudba od 38.74 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametno baterijsko stikalo Quatro

 

Štirje pametni gumbi, veliko možnosti. To je TESLA Smart Switch Quatro Battery. Vsak od gumbov zazna tri različne položaje, ki imajo lahko različne funkcije. Te lahko preprosto nastavite v mobilni aplikaciji. Tudi namestitev je hitra, stikalo pa se napaja z baterijami, zato ga preprosto prilepite na steno.
Z enim stikalom lahko nastavite do dvanajst funkcij hkrati. Vsi pametni gumbi imajo tri položaje. Za vsakega lahko v aplikaciji izberete, kaj se bo zgodilo, ko ga pritisnete.
Z aplikacijo TESLA Smart na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku upravljajte vse naprave pametnega doma. Združljiva je z napravami iOS in Android.
Gumbe na stikalu nastavite tako, da najbolje ustrezajo načinu delovanja vašega doma. S pritiskom nanje ne spreminjajte le svetlobnih scen, temveč tudi izklopite druge naprave ali celoten dom.
TESLA Smart Switch Quatro Battery lahko preprosto nastavite sami - tako da vstavite baterije v stikalo, ga pritrdite na steno in ga prek mobilne aplikacije programirate točno po svojih zahtevah in potrebah.
Možnosti je nešteto. Od vas je odvisno, kako boste prilagodili svoj pametni dom. Z enim samim dotikom lahko naredite veliko. Pri vhodnih vratih lahko z robotskim sesalnikom zaprete celotno gospodinjstvo in sprožite alarm. Ko se vrnete domov, s klikom izklopite alarm in zaženite čistilec zraka. V dnevni sobi lahko na primer nastavite prizor večerje, ki se prižge nad jedilno mizo. S pritiskom na prizor gledanja televizije lahko vklopite televizor, zatemnite luči ter izklopite sesalnik, čistilnik in druge naprave, ki bi vas lahko motile. In ko je čas za spanje? Z gumbom ob postelji ugasnite vse luči v svojem domu in sprožite zunanji alarm.
Če imate pametne žarnice, se morda spopadate s težavo, da jih po izklopu s standardnim stikalom ne morete upravljati prek aplikacije v telefonu. S pametnim stikalom to ne bo več težava. Stikalo izklopi žarnice, vendar pusti napajanje vklopljeno. Zato jih lahko še vedno preprosto upravljate prek aplikacije.
S središčem ZigBee Hub lahko med seboj povežete več izdelkov. Ta osrednja enota vam omogoča, da svoj dom nastavite po svojih željah, ne da bi morali vsakič znova odpirati aplikacijo TESLA Smart. Poleg tega vam bo vozlišče ZigBee Hub olajšalo življenje, če imate več pametnih naprav. Glede na svoje življenjske navade lahko nastavite pogoje, pod katerimi se posamezne naprave zaženejo in začnejo medsebojno komunicirati. Vse deluje samodejno in ni vam več treba paziti, ali ste pozabili ugasniti luči, izklopiti radiator itd. Vozlišče ZigBee ima domet 50 metrov, vendar je majhno, lahko in nevsiljivo, zato se prilega vsakemu domačemu okolju. Nanj lahko brezžično priključite termostatske glave, stikala, žarnice, senzorje gibanja, temperature in vlage ter druge naprave pametnega doma.
Lastnosti:
Doseg brezžičnega signala: 25 m (prosti prostor)
Napajanje: 1x gumbna celica CR2430
Delovna temperature: -10 - 45 °C
Območje merjenja vlažnosti, natančnost: <90 %
Dimenzije: 86 x 86 x 13 mm
Povezljivost: ZigBee
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 05 May 2024 07:42:31 GMT