Išči

Tesla Pametno stikalo Dual ZigBee

ID: 21092693
39,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Na voljo še 1 ponudba od 43.31 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametno stikalo Dual ZigBee

 

Pametno stikalo TESLA Smart Switch Dual ZigBee bo postal vaš neprecenljivi mali pomočnik. S svojimi funkcijami in aplikacijo TESLA Smart ga lahko nastavite tako, da bo ustrezal vašemu pametnemu domu.
Sistem, ki skrbi za nemoteno delovanje, deluje s protokolom ZigBee. Ta je zelo stabilen, zato bo vaš dom vedno nadzorovan.
Aplikacija TESLA Smart je združljiva z aplikacijama Google Assistant in Amazon Alexa. To pomeni, da lahko svoje naprave upravljate z glasom.
ZigBee je zelo stabilna in zanesljiva tehnologija, ki ustvarja skupno omrežje med napravami, ki jim omogoča, da komunicirajo in se celo odzivajo druga na drugo. Na ta način se lahko številna opravila v vašem domu izvajajo samodejno, kar vam odvzame nekaj skrbi.
Izbirate lahko med standardno različico z enim gumbom ali dvokomponentnim stikalom TESLA Smart Switch Dual ZigBee, na katerega priključite dva tokokroga luči, ki ju nato upravljate ločeno.
Nadzorujte celoten pametni dom prek aplikacije TESLA Smart na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku z operacijskim sistemom iOS ali Android. Aplikacija je zelo pregledna, enostavna za uporabo in na voljo v angleškem jeziku.
Izdelek pripada skupini, ki uporablja protokol ZigBee, s katerim izdelki komunicirajo med seboj. Za pravilno delovanje teh izdelkov je treba imeti osrednjo enoto TESLA Smart ZigBee Hub kot del pametnega doma. Ta ustvari skupno omrežje za te izdelke in jim omogoča medsebojno interakcijo. Če na primer senzor vlage zazna povečano vrednost, bo prek vozlišča TESLA Smart ZigBee Hub samodejno obvestil razvlaževalnik zraka, ki se bo zagnal.
S središčem ZigBee Hub lahko med seboj povežete več izdelkov. Ta osrednja enota vam omogoča, da svoj dom nastavite po svojih željah, ne da bi morali vsakič znova odpirati aplikacijo TESLA Smart. Še več, če imate več pametnih naprav, vam bo vozlišče ZigBee Hub močno olajšalo življenje. Glede na svoje življenjske navade lahko nastavite pogoje, pod katerimi se posamezne naprave zaženejo in začnejo medsebojno komunicirati. Vse deluje samodejno in ni vam več treba paziti, ali ste pozabili ugasniti luči, izklopiti radiator itd.
Vozlišče ZigBee ima domet 50 metrov, vendar je majhno, lahko in nevsiljivo, zato se prilega vsakemu domačemu okolju. Nanj lahko brezžično priključite termostatske glave, stikala, žarnice, senzorje gibanja, temperature in vlage ter druge naprave pametnega doma.
Pametno stikalo TESLA Dual ZigBee je brez nevtralne žice.
Lastnosti:
Največja obremenitev: Žarnica z žarilno nitko 5-280 W (moč)
Nazivna moč: ?0,5 W (moč v stanju pripravljenosti)
Napajanje: 100-240 V AC 50/60 Hz
Delovna temperature: -10 - 45 °C
Območje merjenja vlažnosti, natančnost: <90 %
Dimenzije: 86 x 86 x 37,5 mm
Povezljivost: ZigBee
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Tue, 30 Apr 2024 04:21:44 GMT