VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Tesla Pametno stikalo

ID: 21092680
27,75 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: egenta.shop
Na voljo še 1 ponudba od 29.90 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametno stikalo

 

Nastavite samodejni izklop luči glede na čas dneva ali jih izklopite iz udobja postelje. S pametnim stikalom TESLA in aplikacijo TESLA Smart lahko to storite na svojem telefonu v nekaj sekundah.
S pametno aplikacijo, ki je vedno povezana s stikalom, lahko od koder koli vklopite ali izklopite kar koli. Sploh vam ni treba biti v hiši, pa boste še vedno lahko upravljali te naprave.
Pametno stikalo TESLA je opremljeno z modulom Wi-Fi, zato lahko luči v hiši upravljate od koder koli. Vse, kar morate storiti, je, da ga povežete z aplikacijo, ki je brezplačno na voljo v angleškem jeziku za operacijska sistema Android in iOS.
V mobilni aplikaciji lahko vnaprej izberete odzive na različne situacije. Za nič drugega vam ni treba skrbeti. Luči povežite s senzorjem gibanja, da se prižgejo takoj, ko vstopite v sobo. Nastavite pogoje, kdaj naj se ugasnejo - na primer vsak dan ob določeni uri, ko prižgete televizor ali zapustite hišo ali ko senzor dlje časa ne zazna gibanja. In ko ste na počitnicah? Uporabite jih kot varnostno funkcijo. Na daljavo prižgite luči in ustvarite vtis, da je nekdo še vedno doma.
Izbirate lahko med standardno različico z enim gumbom ali pametnim stikalom TESLA z dvema gumboma, s katerim lahko povežete dva tokokroga in ločeno upravljate na primer glavno luč in osvetlitev nad kuhinjskim pultom. Prvotno stikalo preprosto zamenjate s tistim, ki ste ga vajeni.

Lastnosti:
Največja obremenitev: žarnica 1500 W, žarnica (CFL) 600 W, LED 600 W
Nazivna moč: ?0,5 W
Napajanje: 100-240 V AC 50/60 Hz
Delovna temperature: -10 do 45 °C
Mere: 86 x 86 x 37,5 mm
Povezljivost: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 28 Apr 2024 00:11:21 GMT