Išči

Tesla Pametno stikalo ZigBee

ID: 21092675
32,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Na voljo še 1 ponudba od 38.59 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Pametno stikalo ZigBee

 

S pametnim stikalom TESLA Smart Switch ZigBee lahko preprosto nastavite urnik vklopa in izklopa luči v svojem domu. Lahko ga na primer povežete s senzorjem gibanja in ko odidete skozi vrata, samodejno ugasne luči namesto vas.
Stikalo lahko upravljate tudi z glasom. Pri tem vam lahko pomagata pametna osebna pomočnika Google Assistant in Amazon Alexa.
Sistem uporablja protokol ZigBee, ki zagotavlja pokritost do 50 m. Tako velik doseg naj bi zagotovil, da bo celoten sistem dosegljiv v vseh delih vaše hiše.
Brezžična tehnologija ZigBee deluje podobno kot Wi-Fi. Tudi če z ZigBee povežete več pametnih pomočnikov, je signal stabilen in povezava se ne prekine. TESLA Smart Switch ZigBee je tudi ojačevalnik signala, zato lahko podaljšate domet svojega omrežja. Skupaj z dostopnim vratom TESLA Smart ZigBee Hub zagotavlja močan signal po vsem vašem domu.
Poleg stikala lahko prek povezave ZigBee upravljate in povezujete vse povezane pametne naprave. To lahko storite z aplikacijo TESLA Smart. Na voljo je brezplačno v angleškem jeziku za operacijska sistema iOS in Android. Stikalo je združljivo tudi z aplikacijama Google Assistant in Amazon Alexa.
S središčem ZigBee Hub lahko med seboj povežete več izdelkov. Ta osrednja enota vam omogoča, da svoj dom nastavite po svojih željah, ne da bi morali vsakič znova odpirati aplikacijo TESLA Smart. Še več, če imate več pametnih naprav, vam bo vozlišče ZigBee Hub močno olajšalo življenje. Glede na svoje življenjske navade lahko nastavite pogoje, pod katerimi se posamezne naprave zaženejo in začnejo medsebojno komunicirati. Vse deluje samodejno in ni vam več treba paziti, ali ste pozabili ugasniti luči, izklopiti radiator itd.
Vozlišče ZigBee ima domet 50 metrov, vendar je majhno, lahko in nevsiljivo, zato se prilega vsakemu domačemu okolju. Nanj lahko brezžično priključite termostatske glave, stikala, žarnice, senzorje gibanja, temperature in vlage ter druge naprave pametnega doma.
Lastnosti:
Največja obremenitev: Žarnica z žarilno nitko 5-280 W (moč)
Nazivna moč: ?0,5 W (moč v stanju pripravljenosti)
Napajanje: 100-240 V AC 50/60 Hz
Delovna temperature: -10 - 45 °C
Območje merjenja vlažnosti, natančnost: <90 %
Dimenzije: 86 x 86 x 37,5 mm
Povezljivost: ZigBee
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Tue, 30 Apr 2024 04:38:41 GMT