VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Tesla Ščetka za čiščenje obraza

ID: 21096222
Novo
34,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Ščetka za čiščenje obraza

 

Za kakovostno nego kože vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. S čistilno ščetko za obraz TESLA lahko uživate v globinskem čiščenju, nežnem pilingu in prijetni masaži obraza v udobju lastne kopalnice. Ponaša se s 7 hitrostmi čiščenja, do 8000 vibracijami na minuto, spominsko funkcijo in vodoodpornostjo IPX7. Vse to v ergonomski obliki z izjemno mehkimi silikonskimi ščetinami.

Čiščenje zlahka prilagodite občutljivosti in potrebam svoje kože. S sedmimi hitrostmi lahko prilagodite frekvenco vibriranja od 2 100 do 8 000 vibracij na minuto. Nastavite intenzivnost vibracij in si privoščite globinsko čiščenje, nežen piling ali sproščujočo masažo.

Ergonomska oblika omogoča enostaven oprijem, zaradi vodoodporne zasnove pa ga lahko uporabljate tudi pod tušem. Zaradi obojestranske zasnove je oblika ščetke kar najbolje izkoriščena. Konica je primerna za čiščenje območja T, del z mehkejšim dotikom je namenjen večjim predelom obraza, zadnja stran pa je namenjena masaži.

Naprava je opremljena s spominsko funkcijo - samodejno se vklopi na zadnjo uporabljeno hitrost, da zagotovi dosledno čiščenje. Idealen čas uporabe nato spremlja časovnik, ki jo po 3 minutah samodejno izklopi, da prepreči nenamerno prekomerno uporabo.

Čopič v nekaj sekundah odstrani umazanijo in ostanke ličil. Priporočeni čas uporabe je 3 minute dvakrat na dan, kar spremlja vgrajeni časovnik. Vodoodporna zasnova omogoča uporabo naprave tudi pod tušem, zato lahko nego kože združite z večernim umivanjem. Zaradi posebnega masažnega dela na zadnji strani krtačke lahko uživate tudi v prijetni masaži vratu in hrbta.

Zaradi 450 mAh baterije lahko ščetka za čiščenje obraza z enim polnjenjem deluje do 5 ur. Če jo uporabljate dvakrat na dan po 3 minute, to pomeni do 100 uporab. Tako lahko brez polnjenja zdržite več kot 1,5-3 mesece, odvisno od tega, ali kožo čistite enkrat ali dvakrat na dan. Baterijo lahko popolnoma napolnite v samo 2,5 urah.

Lastnosti:
Število hitrosti: 7
Frekvenca vibracij: 2 100-8 000 vrtljajev na minuto
Točke dotika: 3 667 točk
Material: FDA silikon + ABS
Kapaciteta baterije: Li-Ion 3,7 V / 450 mAh (za polnjenje, vgrajen), adapter 5 V / 1 A
Življenjska doba baterije: 5 ur
Čas polnjenja: 2,5 ure
Teža: 113 gramov
Dimenzije: 101 × 70 × 35,5 mm
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 05 May 2024 16:12:06 GMT