Išči

Tesla senzor gibanja ZigBee

ID: 21098604
29,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Na voljo še 2 ponudbi od 33.09 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla senzor gibanja ZigBee

 

Pametni senzor gibanja TESLA

Prevzemite nadzor nad svojim domom s pametnim senzorjem gibanja. TESLA Smart Motion zaznava gibanje pod kotom do 170° na razdalji do 7 metrov. S tehnologijo ZigBee in mobilno aplikacijo ga lahko preprosto vključite v svoj pametni dom. S povezavo z drugimi pametnimi izdelki ustvarite pametno avtomatizacijo, s katero bo vaš dom varnejši in učinkovitejši.

Senzor zaznava gibanje pod kotom do 170° na razdalji do 7 metrov. Uporablja infrardeče zaznavanje, ki zagotavlja delovanje v vseh svetlobnih pogojih. Zahvaljujoč tehnologiji ZigBee zagotavlja stabilno povezavo do razdalje 50 metrov.

Vse nastavitve in upravljanje so na voljo v aplikaciji TESLA Smart. Napravo lahko preprosto povežete z drugimi pametnimi izdelki in ustvarite pametne scenarije. Poleg tega vas bo aplikacija prek obvestil samodejno obveščala o vaših premikih.
Deluje na baterijo in je energetsko učinkovit. Baterija zdrži celo leto. Sam senzor vas bo opozoril, da ga je treba zamenjati, ko bo preteklo 20 % njegove življenjske dobe.

Senzor gibanja lahko uporabite na več različnih načinov. Odvisno od tega, kateri scenarij boste izbrali. Na primer, odlično bo deloval v kombinaciji s pametno razsvetljavo - preprosto ga postavite na primer na stopnišče in ob zaznavi gibanja bo samodejno vklopil osvetlitev LED na stopnišču. Lahko pa ga vključite v varnostni sistem - poiščite popolno mesto ob vhodnih vratih, ga povežite s sireno in ko zazna nezaželenega obiskovalca, samodejno sproži alarm. Možnosti uporabe pa je še veliko več, vse je odvisno od vas in potreb vašega doma.

Lastnosti:
Razdalja zaznavanja: 5-7 m
Kot posnetka: 150-170°
Napajanje: 1x gumbna celica CR2450
Delovna temperature: -10 - 45 °C
Območje merjenja vlažnosti, natančnost: 10-90 % RH (brez kondenzacije)
Povezljivost: ZigBee
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta senzorja
senzor gibanja
Cached: Wed, 01 May 2024 01:47:12 GMT