Išči

Tesla senzor za izliv vode ZigBee

ID: 21098603
29,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Na voljo še 2 ponudbi od 32.85 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla senzor za izliv vode ZigBee

 

Pametni senzor TESLA za izliv vode

S senzorjem za uhajanje vode preprečite poplave doma in nepotrebno materialno škodo. Zelo občutljivi senzorji zaznajo že majhne količine vode. Ob zaznavi naprava takoj pošlje obvestilo na vaš mobilni telefon, da se lahko hitro odzovete. Senzor je vodoodporen, brezžičen, energetsko učinkovit in se zaradi svoje elegantne oblike prilega vsaki notranjosti.

Zaradi visoke občutljivosti senzorji zaznajo tudi zelo majhne količine vode. Takojšnje obvestilo v mobilni aplikaciji TESLA Smart zagotavlja, da boste o grozeči nevarnosti pravočasno obveščeni, ne glede na to, kje se nahajate.

Zagotovo vam ni treba skrbeti, da bi TESLA Smart Sensor Water vplival na estetiko vaše kopalnice. Je eleganten in zaradi svoje majhne velikosti ga boste komaj opazili. Postavite ga lahko praktično kamor koli, na primer tik ob kadi. Poleg tega je brezžičen, za delovanje pa potrebujete le eno gumbno baterijo. Ta zdrži do enega leta, senzor pa vas bo opozoril, ko jo bo treba zamenjati.

Pametni senzor za vodo spada v skupino izdelkov, ki delujejo po protokolu ZigBee. Za učinkovito uporabo njegovih pametnih funkcij morate imeti gospodinjstvo opremljeno s prehodom ZigBee (TESLA Smart ZigBee Hub). Združljiv je z glasovnimi pomočniki Amazon Alexa in Google Assistant, ima doseg do 50 metrov, zaradi močnega in stabilnega signala pa se nanj lahko 100-odstotno zanesete.

Lastnosti:
Obvestilo o nizkem stanju baterije: da
Napajanje: 1x gumbna celica CR2032
Delovna temperature: 0 - 55 °C
Dimenzije: O50 x 18 mm
Povezljivost: ZigBee
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta senzorja
senzor vode
Cached: Tue, 07 May 2024 01:56:14 GMT