VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Tesla senzor za vrata/okna ZigBee

ID: 21098602
24,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Na voljo še 2 ponudbi od 30.55 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla senzor za vrata/okna ZigBee

 

Senzor za zaznavanje odpiranja - TESLA Smart Sensor za okna in vrata

Senzor za odpiranje/zapiranje postane vaš osebni čuvaj. Sestavljen je iz dveh delov, ki delujeta po načelu preklopa, zato ga lahko preprosto namestite na okno ali vrata. Nato vas prek obvestil v mobilni aplikaciji nemudoma opozori, če je odprto. Zahvaljujoč tehnologiji Zigbee lahko senzor uporabite za pametno avtomatizacijo, ki pomaga pri varnosti in varčevanju v domu.

Senzor komunicira z drugimi pametnimi napravami v domu s tehnologijo Zigbee. Zagotavlja stabilno povezavo na razdalji do 50 metrov in je energetsko učinkovit - baterija senzorja zdrži do enega leta.

Senzor je sestavljen iz dveh delov, opremljenih z magneti. Z dvostranskim lepilnim trakom ju preprosto pritrdite na okno/vrata in njihov okvir. Montaža ni potrebna, namestitev pa traja le nekaj minut.

Senzor je sestavljen iz dveh delov z magnetom, pri čemer samo zaznavanje deluje po načelu preklopa - ko sta magneta odklopljena, senzor oceni odpiranje, ko sta povezana, pa zapiranje. To se lahko odlično uporablja na oknu ali vratih, če se en del senzorja namesti na sama vrata/okno, drugi pa na njihov okvir. Napravo pa lahko namestite tudi na druga mesta, ki jih želite nadzorovati - na sef ali pisarniško omaro.

Sama funkcija zaznavanja odprtja/zaprtja je odlična, saj vas obvešča o dogajanju - veste, da ste zaprli okna, ko zapustite hišo, opozarja vas na vlome in še več. Senzor pa dobi pravo dodano vrednost v trenutku, ko ga vključite v svoj pametni dom. S pomočjo avtomatizacije lahko namreč natančno določite, kaj želite, da se zgodi ob zaznavi. Na primer, odlično bo deloval v kombinaciji s sireno, ki se sproži, ko se odprejo vrata, pametno termostatsko glavo ali pametnim čistilcem zraka, ki se izklopi, ko se odpre okno, in tako zmanjša stroške vašega gospodinjstva. Možnosti je nešteto.

Pametni senzor za okna in vrata spada v kategorijo naprav, ki uporabljajo tehnologijo Zigbee. Ta omogoča, da se poveže v domače omrežje in komunicira z drugimi pametnimi izdelki. Velika prednost tehnologije je nizka poraba energije, zaradi katere lahko senzor z eno gumbno baterijo deluje do 12 mesecev. Da pa bi lahko v celoti izkoristili njegove pametne funkcije, mora biti dom opremljen s prehodom Zigbee (TESLA Smart Zigbee Hub), s katerim se senzor poveže.

Lastnosti:
Stopnja zaščite IP: IP20
Napajanje: 1x gumbna celica CR2032
Delovna temperature: -10 - 40 °C
Povezljivost: ZigBee
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta senzorja
senzor za okna/vrata
Cached: Mon, 06 May 2024 20:06:24 GMT