VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega lasSušilniki lasTesla Zložljiv ionski sušilnik za lase

Tesla Zložljiv ionski sušilnik za lase

ID: 21095810
Novo
59,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla Zložljiv ionski sušilnik za lase

 

TESLA zložljiv ionski sušilnik za lase

Ohranite najvišjo raven standardov za nego las, tudi ko ste na poti. Zložljivi ionski sušilnik za lase TESLA navdušuje s kompaktnimi dimenzijami in težo le 350 gramov, zato ga zlahka spravite v ročno prtljago. Hkrati pa ponuja funkcionalnost in zmogljivost standardnega sušilnika za lase. Opremljen je z visokokakovostnim motorjem na enosmerni tok, ionizatorjem, dvema intenzivnostma sušenja in funkcijo hladnega zraka.

Sušilnik za lase je idealen za uporabo na potovanjih. Zaradi ročaja ga je mogoče enostavno zložiti, zaradi kompaktnih dimenzij in teže le 350 gramov pa ga lahko pospravite v majhno potovalno torbo.

Zložljivi ionski sušilnik za lase TESLA oddaja negativne ione, ki skrajšajo čas sušenja in ščitijo lase. Ionizacija med sušenjem zapre lasne povrhnjice, zaradi česar so lasje manj dovzetni za toplotne poškodbe.

Uživajte v udobnem in lahkotnem oblikovanju. Sušilnik za lase je zaradi ergonomske oblike enostaven za držanje in rokovanje. Odlikuje ga tudi tiho delovanje, zato vas pri oblikovanju las ne bo motil pretiran hrup.

Visokokakovostni motor na enosmerni tok zagotavlja 1500 W moči za hitrejše sušenje las. V primerjavi z običajnimi motorji je tišji, vzdržljivejši in trajnejši.

Kompaktna velikost, majhna teža in možnost zlaganja. Tri lastnosti, zaradi katerih je ionski sušilnik za lase TESLA odličen pomočnik za vse uporabnike z napornim življenjskim slogom. Tudi na potovanjih vam ni treba sklepati kompromisov glede zahtev za oblikovanje las. Kljub kompaktni zasnovi ponuja enako raven funkcionalnosti in zmogljivosti kot standardni sušilniki za lase.

Moč sušilnika za lase lahko prilagodite trenutnim potrebam in naravi svojih las. Ponuja dve hitrosti sušenja, funkcijo hladnega zraka in priročen difuzor, ki je vključen v standardno opremo. Sušilnik za lase je opremljen tudi z ionizatorjem zraka, ki pomaga zaščititi lase pred poškodbami zaradi vročine. Negativni ioni zapečatijo posamezne lase, zato je nastala pričeska gladka, sijoča in brez krhanja.

Ionski sušilnik za lase TESLA je bil zasnovan tako, da bo sušenje las kar se da prijetno. Zaradi ergonomske zasnove je sušilnik za lase enostaven za držanje, s težo le 350 gramov pa vas roke ne bodo bolele niti pri zahtevnem oblikovanju. Tiho delovanje in obsežen 2,8-metrski kabel zagotavljata, da vas pri oblikovanju las nič ne moti ali omejuje. Funkcija samodejnega izklopa ščiti pred pregrevanjem.

Lastnosti:
Napajanje: 220-240 V AC 50/60 Hz
Napajanje: 1 500 W
Ravni pretoka zraka: 2 hitrosti + hladen zrak
Dolžina kabla: 2.8 m
Samodejna zaustavitev: ob prekoračitvi temperaturnega praga
Vsebina paketa: nastavek za koncentrator zraka, difuzor
Teža: 350 g
Značilnosti: potovanju prijazna zasnova, vgrajen ionizator, zaščita pred pregrevanjem
Povezljivost: Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 05 May 2024 16:57:35 GMT