VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPametni domPametni nadzor in dostopPametne kamereTesla zunanja varnostna kamera 2K Floodlight BF100 z vgrajeno baterijo

Tesla zunanja varnostna kamera 2K Floodlight BF100 z vgrajeno baterijo

ID: 21098620
Novo
149,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla zunanja varnostna kamera 2K Floodlight BF100 z vgrajeno baterijo

 

Predstavljamo vam napredno kamero Wi-Fi, ki se napaja iz baterije in ponuja prilagodljivost sončne energije ter osupljivo ločljivost 2K za ostre slike. Z možnostjo dopolnitve s solarno ploščo si lahko zagotovite neprekinjeno delovanje. Ta kamera je idealna rešitev za vaše varnostne potrebe.

Pametna kamera ne potrebuje zunanjega napajanja, kar omogoča prosto izbiro mesta za namestitev. Samo bodite v dosegu usmerjevalnika in kamera lahko izbrano lokacijo spremlja do 90 dni. Ob uporabi 5W sončne plošče TESLA je lahko čas delovanja praktično neomejen.

Kakovostne slike s podrobnostmi tudi pri šibki svetlobi zagotavlja senzor s 3 milijoni točk in ločljivostjo 2K (2.304 × 1.296). Zaradi vgrajene osvetlitve LED lahko ohrani podrobnosti in barve v temi do razdalje 10 metrov. Ko zazna gibanje, hitro posname dogodek in ga shrani na kartico MicroSD ali v oblak.

Če ne želite raztegniti kabla do fotoaparata, imamo za vas rešitev? S pomočjo priključka USB-C lahko fotoaparat povežete s 5W solarno ploščo TESLA. Vgrajena baterija ima zmogljivost 9000 mAh, zato lahko kamera deluje skoraj neprekinjeno. Zadostuje že ena ura sonca na dan.

Povečajte raven varnosti z našo pametno kamero, opremljeno s sireno in reflektorjem LED. Ta dinamična kombinacija ne zajema le jasnih videoposnetkov, temveč služi tudi kot učinkovito sredstvo za odvračanje potencialnih groženj. Vidljivost, ki jo izboljša reflektor, vam daje samozavest, da so vaši zunanji prostori zanesljivo zaščiteni podnevi in ponoči.

Fotoaparat je opremljen z najsodobnejšo tehnologijo. Naj gre za snemanje slik, stabilnost povezave, šifriranje komunikacije ali funkcionalnost v aplikacijah, s kamero TESLA ste lahko prepričani, da boste dobili popolno in učinkovito delujočo napravo. Odpravite skrb za varnost in prepustite pametnim kameram, da opravijo delo namesto vas.

Prednost varnostne kamere, ki jo upravlja mobilna aplikacija TESLA Smart, je preprosto in priročno upravljanje ter spremljanje vašega premoženja od koder koli. Z aplikacijo imate v realnem času dostop do slike v živo, obvestil o dogodkih in možnosti nastavitve različnih načinov delovanja. Ta sodobna tehnologija poveča vaš nadzor nad domom ali podjetjem in izboljša splošni občutek varnosti.

Morate prestrašiti nezaželenega obiskovalca ali komunicirati z dostavljavcem? Ni problema. Naša kamera omogoča dvosmerno zvočno komunikacijo z vgrajenim mikrofonom in zvočnikom, tako da lahko z našo mobilno aplikacijo preprosto pokličete obiskovalca, ki vam lahko takoj odgovori.

S pomočjo priključka USB-C lahko fotoaparat povežete s 5W solarno ploščo TESLA.

Lastnosti:
Resolucija: 2304 x 1296 px
Napajanje:USB 5 V / 2 A / 9000 mAh
Priključek za napajanje: USB Type-C
Vrsta senzorja: 1/2,7'', 3 MPx, CMOS
IR razdalja: 10 m
Objektiv: 3,1 mm F2,0
Shranjevanje: kartica microSD, Oblak, NVR
Dimenzije: 122 x 70 x 80 mm
Povezljivost: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 05 May 2024 17:10:24 GMT