VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPametni domPametni nadzor in dostopPametne kamereTesla zunanja varnostna kamera CB500 s senzorjem gibanja in baterijo

Tesla zunanja varnostna kamera CB500 s senzorjem gibanja in baterijo

ID: 21098619
Novo
99,91 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla zunanja varnostna kamera CB500 s senzorjem gibanja in baterijo

 

Kamera Wi-Fi z baterijskim napajanjem in možnostjo solarnega napajanja

Predstavljamo vam napredno kamero Wi-Fi, ki se napaja iz baterije in ponuja prilagodljivost sončne energije ter osupljivo ločljivost 2K za ostre slike. Z možnostjo dopolnitve s solarno ploščo si lahko zagotovite neprekinjeno delovanje. Ta kamera je idealna rešitev za vaše varnostne potrebe.

Inovirano kamero CB500 napaja velikodušna baterija s kapaciteto 9600 mAh, poleg tega pa lahko vsak dan uporabite 5W sončno celico TESLA, da napolnite baterijo. Ta rešitev zagotavlja, da kamera deluje vse leto. Pozabite na polnjenje z našo novo baterijsko kamero za zunanje prostore.

Inovativni senzor 3 MP omogoča snemanje v ločljivosti 2304 × 1296 px. To omogoča natančen prikaz podrobnosti tudi pri šibki svetlobi ali ponoči. Kamera je zdaj opremljena z osvetlitvijo LED, ki izboljša barvni prikaz nočnih prizorov, kar še dodatno izboljša prepoznavanje neželenih obiskovalcev. Posneto gibanje lahko shranite na kartico SD ali v izbirno shrambo v oblaku.

Kamera CB500 je zdaj opremljena s priključkom USB-C, zaradi česar je popolnoma združljiva s 5W solarnim panelom TESLA, ki v kombinaciji z visokozmogljivo litijevo baterijo zagotavlja praktično neomejeno delovanje. Funkcionalnost, ki jo poganja sončna energija, je okolju prijazna in stroškovno učinkovita rešitev.

CB500 ima več varnostno pomembnih lastnosti. Naj gre za sliko ločljivosti 2K, barvni nočni vid ali avdiovizualni alarm s sireno in zaznavanje človeške figure. Naša kamera ponuja celovito varnostno rešitev, ki vam zagotavlja mir pri drugih dejavnostih, ne le pri skrbi za premoženje.

Aplikacija TESLA ponuja celovito rešitev za vaš pametni dom. Možnosti avtomatizacije, pri katerih posamezni izdelki delujejo skupaj, zagotavljajo visoko raven udobja za vaše bivanje in dom. Aplikacija lahko naenkrat prikaže popoln pregled varnostnih kamer, zato vam ni treba preklapljati med njimi. V aplikaciji lahko podrobno nastavite tudi pošiljanje obvestil, tako da ta dajejo največ informacij, po drugi strani pa ne motijo po nepotrebnem.

Prednost varnostne kamere, ki jo upravlja mobilna aplikacija TESLA Smart, je preprosto in priročno upravljanje ter spremljanje vašega premoženja od koder koli. Z aplikacijo imate v realnem času dostop do slike v živo, obvestil o dogodkih in možnosti nastavitve različnih načinov delovanja. Ta sodobna tehnologija poveča vaš nadzor nad domom ali podjetjem in izboljša splošni občutek varnosti.

Z našo kamero lahko zaradi funkcije dvosmernega zvoka udobno komunicirate z obiskovalci ali dostavljavci. Vgrajeni mikrofon in zvočnik vam omogočata lažje komuniciranje prek naše mobilne aplikacije. Brez težav prevzemite nadzor nad situacijo ter hitro in učinkovito sporočite svoje potrebe.

Lastnosti:
Resolucija: 2304 x 1296 px
Napajanje: DC 5 V / 2 A / 9600 mAh
Vrsta senzorja: 1/2,8'' 3 MPx, CMOS
IR razdalja: 10 m
Objektiv: 3,2 mm F2,0
Shranjevanje: kartica microSD, Oblak, NVR
Dimenzije: 57 x 62 x 100 mm
Povezljivost: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 05 May 2024 08:49:47 GMT