VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPametni domPametni nadzor in dostopPametne kamereTesla zunanja varnostna kamera PTZ 2K z alarmom

Tesla zunanja varnostna kamera PTZ 2K z alarmom

ID: 21098665
Novo
99,91 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tesla zunanja varnostna kamera PTZ 2K z alarmom

 

Pametna kamera TESLA Outdoot PTZ

Predstavljamo revolucionarno kamero PTZ, ki pomeni preboj v sodobni varnostni tehnologiji. Z naprednimi pametnimi funkcijami boste lahko popolnoma prilagodili, avtomatizirali in optimizirali varnost svojega doma, kot si še niste predstavljali. Z zmožnostjo panoramskega nagibanja in pomika ter brezhibno integracijo v pametni dom boste pridobili miren spanec in nadzor nad varnostjo svoje nepremičnine brez primere. Z našo novo kamero PTZ dvignite svojo varnost na višjo raven!

S kamero TESLA PTZ boste izkusili vsestranskost in nadzor, ki ste ju iskali. Če želite videti res vse, lahko kamero poljubno obračate in približate za popoln pregled. Ne glede na to, ali spremljate dom, podjetje ali drugo območje, naša kamera PTZ zagotavlja celovito pokritost in natančen nadzor. Poslovite se od mrtvih kotov in pozdravite miren spanec. Še danes izboljšajte raven varnosti s tehnologijo PTZ.

Z varnostno kamero TESLA s tipalom 3 MP in ločljivostjo 2K dvignite svojo tehnologijo na novo raven. Zahvaljujoč sodobni tehnologiji ta kamera zagotavlja kristalno čiste slike in odlične podrobnosti, zato vam ne bo ušla nobena stvar. Poleg tega ima barvni nočni vid, zato boste videli žive in natančne barve tudi v slabih svetlobnih pogojih. Z našo kamero s senzorjem 2K in 3 MP boste imeli najboljšo možno raven varnosti in mirne duše ves dan in noč.

Naša kamera prinaša tri ključne elemente, ki zagotavljajo vašo varnost in mir. Z zaznavanjem gibanja vas takoj obvesti o vsakem gibanju na nadzorovanem območju, tako da ne spregledate nobene neželene dejavnosti. Zaradi funkcije sledenja boste vedno jasno vedeli, kaj se dogaja v okolici vašega doma ali podjetja, in lahko natančno sledite premikajočim se predmetom. Ko morate prestrašiti morebitne vsiljivce ali opozoriti na nevarnost, vam na pomoč priskoči vgrajena sirena. Z našo kamero je varnost na dosegu roke.

Naša varnostna kamera odpira vrata v svet pametnega doma. Zaradi vgrajenih pametnih funkcij lahko kamero preprosto vključite v sistem za avtomatizacijo doma in pridobite popoln nadzor nad svojo varnostjo. Nastavitve funkcij so intuitivne in prilagodljive vašim potrebam, pa naj gre za urnike, načine ali druge nastavitve. Ne glede na to, kje ste, boste vedno obveščeni zaradi obvestil neposredno v napravo, kar vam bo omogočilo hiter odziv na vsak dogodek. Z našo kamero ustvarite pameten in varen dom.

Naša zunanja varnostna kamera s certifikatom IP65 je odlična rešitev za zaščito vašega premoženja v vseh vremenskih razmerah. Z odpornostjo proti prahu in vodi ohranja visoko zanesljivost tudi v neugodnih razmerah. Zaupajte naši kameri, da bo vaš dom ali podjetje varno ne glede na vremenske razmere.

Pametna varnostna kamera TESLA v povezavi z razširjenimi funkcijami mobilne aplikacije TESLA Smart revolucionarno izboljša varnost vašega doma. S to kombinacijo imate neomejen nadzor in kontrolo nad svojim domom kar na dlani. S kamero dobite jasne posnetke in zaznavanje gibanja, aplikacija TESLA Smart pa vam omogoča nastavitev lastnih načinov varovanja, prejemanje takojšnjih obvestil in daljinsko upravljanje naprave. Z našo varnostno rešitvijo uživajte v varnosti na visoki ravni in udobju pametnega doma.

Z varnostno kamero TESLA se lahko zaradi dvosmerne komunikacije izognete nesporazumom. Naprava ima vgrajen zvočnik in mikrofon, zato se z njo ni težko dogovoriti, na primer s kurirjem. Ste na svojem dvorišču opazili sumljivo osebo? Preprosto vprašajte, kaj počne tam. Bodite pripravljeni na nov način nadzora z našo revolucionarno kamero.

Lastnosti:
Resolucija: 2304 x 1296
Napajanje: DC 5 V / 1 A
Vrsta senzorja: 1/2,7'', 3 MPx, CMOS
IR razdalja: 10 m
Objektiv: 3,6 mm F1,8
Shranjevanje: kartica microSD, Oblak, NVR
Dimenzije: 215 x 170 x 98 mm
Povezljivost: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Aplikacija TESLA Smart
Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 05 May 2024 12:59:48 GMT