Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeŠolske potrebščinePeresniceTorba za shranjevanje velikega peresnika Torba za pisalne potrebščine (samo škatla za pisalne potrebščine, nobenih drugih izdelkov)

Torba za shranjevanje velikega peresnika Torba za pisalne potrebščine (samo škatla za pisalne potrebščine, nobenih drugih izdelkov)

ID: 21097868
-39 %
44,82 €
27,13 €
Prihranek  17,69 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

VELIKA KAPACITETA: Velika kapaciteta, lahko shranite vsaj pisala in druge pisalne potrebščine, kot so samolepilni lističi, škarje, lepilni trak itd.

Visoka kakovost: popolnoma novo platno, visokokakovosten material in močna zadrga torbica za svinčnike je bolj trpežna, odporna na praske in obrabo, enostavna za čiščenje.

Edinstvena zasnova: odpira se z zgornje ali stranske strani, enostavno postavite predmete. Zapestni trak, enostaven za prenašanje. Dizajn sprednjega okna, po odprtju ga lahko postavite ravno na namizje, da postavite pisalo, ki se pogosto uporablja.

Kot darilo: Lahko ga podarimo tudi prijateljem kot darilo. Starši ga lahko podarijo svojim otrokom kot rojstnodnevno ali božično darilo. Učitelji bi ga lahko dali učencem kot darilo ali nagrado za maturo.


Informacije o izdelku
Material: platno
Velikost: 20x11,5x8 cm


Cached: Tue, 30 Apr 2024 05:26:57 GMT