VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniVideokamereDodatkiTorbica za umivanje - majhna - Žajbeljna barva

Torbica za umivanje - majhna - Žajbeljna barva

ID: 20613833
119,39 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Torbica za umivanje - majhna - Žajbeljna barva

 

Majhna sestra našega prvotno nagrajenega Toaletnega etuija Wash Pouch, mala različica Small Wash Pouch je preprost, vendar popolno opremljen toaletni etui, zasnovan za lažje pakiranje ali kratka potovanja, kjer potrebujete le osnovne potrebščine.

Small Wash Pouch ima enake edinstvene materiale in funkcije kot naša večja različica, vendar ima manj žepov in je velikost prilagojena za preprosto shranjevanje. Trpežni, vremensko odporni in enostavno čistljivi materiali odganjajo vodo in madeže, tako da bo vaš etui kljub uporabi ostal čist in brezhiben še vrsto let. Trpežna in vremensko odporna UltraZip zadrga #8 omogoča, da se etui odpre široko, kar vam omogoča popolno preglednost in dostop do vaših predmetov.

Zahvaljujoč svoji posebni odpornosti proti obrabi, bo UltraZip zdržala desetletja uporabe. Postavi se pokonci na pultu ali ga obesi z zložljivim aluminijastim obešalnikom. 4 notranji žepki iz TPU-premazanega najlona, notranji žep z zadrgo in magnetno zaprt žep za zobno ščetko ohranjajo predmete organizirane in čiste. Vsi žepki se lahko obrnejo navzven za globinsko čiščenje v primeru razlitja.

Certificiran s Fair Trade in 100% ogljično nevtralen.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta dodatka za kamere
komplet dodatkov
Cached: Mon, 29 Apr 2024 03:45:32 GMT