VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Ultrahuman Ring Air pametni prstan

ID: 20832714-c997427
379,00 €
Barva
kovinsko siva
črna
srebrna
zlata
Velikost prstana
9
5
6
13
14
12
7
8
11
10
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Patatiko BV
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Predstavljamo Ultrahuman Ring AIR, izjemno udobno nosljivo napravo za fitnes. Z izjemno tankim dizajnom brez zarez in gladko notranjo lupino Ring AIR nudi neprimerljivo udobje podnevi in ponoči. Odlikuje ga sledenje spanju, kar zagotavlja udobno in nemotečo izkušnjo. S težo samo 2,4 grama je najlažji pametni prstan na trgu. Ta elegantna naprava združuje minimalizem z natančno zmogljivostjo, kar uporabnikom omogoča enostavno spremljanje spanja, gibanja, srčnega utripa, variabilnosti srčnega utripa in temperature kože.

 

Izberite pravo velikost: na voljo v 7 velikostih od 6-12

Pridobite Ultrahuman Ring Sizing Kit da ugotovite, kaj vam ustreza.

Opomba: če stranka meri velikost prstana in dvomi med dvema velikostma, naj se vedno odloči za večjo velikost. Prstan se mora udobno prilegati, vendar ne sme biti pretesen.

Indeks spanja

Je izpeljan, da vam pomaga razumeti različne faze spanja, kot so globok spanec, spanec REM, lahek spanec in budnost. V različnih fazah spanja se v telesu odvijajo različni presnovni procesi za rast, popravilo, obnovo in vzdrževanje.

Indeks gibanja

Je zasnovan tako, da vam pomaga pri gibanju čez dan, kar omogoča boljši metabolizem in delovanje srca in ožilja. Spremljajte svoje korake, kalorije, presnovne ekvivalente (MET) in drugo.

Recovery Score

Ponuja vpogled v različne signale, ki jih vaše telo pošilja čez dan, kar omogoča globlje razumevanje njegovih potreb. Izhaja iz mešanice ključnih meritev, vključno s spremenljivostjo srčnega utripa (HRV), srčnim utripom in temperaturo kože, ki razlagajo signale, ki jih pošilja vaše telo, in vam omogočajo spremljanje splošnega počutja.

Sledenje vadbi

Ultrahuman Ring AIR ima namenski način »Workout Mode«, ki sledi različnim dejavnostim, kar vam daje globlji vpogled v vaše splošne meritve vadbe. S spremljanjem srčnega utripa med vadbo lahko uporabniki pridobijo vpogled v svoj srčno-žilni odziv, spremljajo ravni intenzivnosti in sprejemajo informirane odločitve za izboljšanje rezultatov telesne pripravljenosti.

Priporočljivo okno za poživilo

Sprememba igre za vse navdušence nad kofeinom, ki vam pomaga pri pametni odločitvi glede uživanja poživila. Vaš dan razčleni na ugodne čase, v katerih lahko uporabite poživila za povečanje produktivnosti.

Na voljo v 6 jezikih

Aplikacija Ultrahuman je zdaj na voljo v angleščini, francoščini, tajščini, kitajščini, malajščini in indonezijščini.

Usklajevanje cirkadianih faz

Preizkusite različne vpoglede, kot so temperaturni minimumi, uskladite svoj življenjski slog in optimizirajte cikel spanja in budnosti za izboljšano kognitivno funkcijo, raven energije in hormonsko ravnovesje. S pravočasnimi in učinkovitimi spodbudami za izpostavljenost sončni svetlobi in gibanje, da prej premaknete urnik spanja.

Notranjost AIR

Ultrahuman Ring AIR se ponaša z gladko notranjo lupino in je izdelan iz titana za bojna letala ter se ponaša s 6-dnevno življenjsko dobo baterije, brezžičnim polnjenjem in vodoodpornostjo do 100 m.

Ultrahuman Ring X Ultrahuman M1

Pridobite prilagojene vpoglede v glukozo z vpogledi Ultrahuman Ringa.

 


  • Zunanja lupina: Titan za lovsko letalo
  • Širina: 8,1 mm, Debelina - 2,45 - 2,8 mm (odvisno od velikosti)
  • Teža: 2,4 - 3,6 g (odvisno od velikosti)
  • Združljivo z napravami iPhone z operacijskim sistemom iOS 14 ali novejšim in napravami Android s sistemom Android 6 ali novejšim.
  • Polnilna, nezamenljiva 24mAh LiPo baterija
  • Zdrži do 6 dni s polno napolnjenostjo
Tehnične podrobnosti
Velikost prstana
5
Garancija v letih
2
Barva
kovinsko siva
Cached: Sun, 28 Apr 2024 23:25:08 GMT