VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Ultrazvočni vlažilec Deerma F325

ID: 20773680
35,96 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ultrazvočni vlažilec Deerma F325

 

Deerma F325 ultrazvočni vlažilec zraka

Sodoben vlažilec zraka Deerma F325 je idealen za uporabo doma. Zaradi svoje majhnosti v kombinaciji z visoko močjo 25 W zlahka navlaži vsak prostor.

Sodoben dizajn

Naprava je izdelana iz najkakovostnejših materialov za vzdržljivost v prihodnjih letih, hkrati pa ima še vedno moderen videz. Prozoren rezervoar za vodo vam omogoča spremljanje nivoja vode. V posodo lahko dodate tudi svoje najljubše okraske, da vlažilec uskladite po svojem okusu.

Vlaženje ves dan

Rezervoar s prostornino 5 L je treba napolniti samo enkrat na dan, da ves dan ali noč neprekinjeno vlažite celotno sobo. Vlažilec vas bo obvestil, ko bo nivo vode nizek, in ko bo zmanjkalo, se bo sam izklopil.

Tiho delovanje

Zasnova vlažilnika je omogočila čim manjšo glasnost delovanja, tako da deluje pri samo 36 dB. Njegovo delovanje je tudi ponoči skoraj neslišno.

Nežna meglica

Izhod v obliki dežnika in keramični razpršilec omogočata enakomeren izpust pare. Učinkovito blokira velike vodne kapljice, 8 rež pa enakomerno porazdeli fino meglico navzven, ne da bi pri tem povzročile vodne lise.

Enostavno upravljanje

Napravo upravljamo z enim gumbom. Na voljo sta dva načina delovanja: prva prestava, ki nežno razporedi paro, in druga prestava za hitro vlaženje z velikim izmetom meglice.

Znamka Deerma
Model F325
Nazivna napetost 220-240V~50/60Hz
Nazivna moč 25 W
Dimenzije 220 x 220 x 285 mm
Zmogljivost rezervoarja za vodo 5L
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 28 Apr 2024 07:14:53 GMT