VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Ultrazvočni vlažilec Deerma F327W

ID: 20773674
52,25 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MojPlanet
Na voljo še 1 ponudba od 84.87 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ultrazvočni vlažilec Deerma F327W

 

Deerma F327W - Vlažilec zraka za posebne namene

Najsodobnejši vlažilec zraka Derma F327W s funkcijo sterilizacije je idealna rešitev za alergike. Eleganten dizajn v kombinaciji s funkcionalnostjo deluje dobro v vsaki situaciji.

Moč UV žarkov

Sodobna rešitev sterilizacije vode z UV svetilko se bo dobro obnesla v vsakem domu, še posebej pri alergikih. Poseben sistem 360° vam omogoča temeljito čiščenje vode v rezervoarju, rezultat pa je nepredstavljivo sveža in čista para. Učinkovitost te metode je 99% uničenje bakterij in drugih mikroorganizmov. Celoten proces poteka znotraj naprave in je neviden, zaradi česar je popolnoma varen za vid.

Dolgotrajno delovanje

Zmogljiv rezervoar za vodo s prostornino 5 L omogoča, da naprava deluje do 14 ur brez ponovnega polnjenja. Takšna rešitev vam omogoča vzdrževanje stalne vlažnosti tako podnevi kot ponoči.

Sodoben dizajn

Vlažilnik je bil zasnovan s tehnologijo za zmanjšanje spojev, da se prepreči puščanje ali mehanske poškodbe. Poleg tega se bo elegantna, zaobljena oblika prozornega rezervoarja v kombinaciji s črnim podstavkom podala v vsak prostor. Deerma D327W lahko postane tudi bolj osebna z možnostjo dodajanja okraskov rezervoarju za vodo. Opremljen je s higrometrom, ki vas prek zaslona obvešča o trenutni ravni hidracije.

Ogljikova filtracija

Z uporabo ogljikovega filtra s tehnologijo 3D lukenj je dosežena najvišja raven vzdrževanja čistoče. Filtracija zaustavi kakršen koli prah, lase ali druge delce, ki lahko povzročijo onesnaženje vode v rezervoarju.

Tri stopnje moči

Naprava je opremljena s tremi stopnjami izpusta pare. Prvi se uporablja za dolgotrajno, a počasno vlaženje. Drugi se lahko uporablja za ohranjanje vlažnosti na konstantni ravni, vendar v večjem obsegu. Tretja stopnja omogoča velik in obsežen izpust pare, uporaben za hitro dvigovanje vlažnosti. Odvisno od stanja zraka in izbranega časa delovanja bo naprava sama izbrala ustrezen način, ki zagotavlja 45% do 90% vlaženje zraka.

Vlažilna meglica

Poseben sistem za razbijanje vodnih molekul povzroči, da iz naprave izhaja fina meglica, brez velikih vodnih kapljic. Ti mikrodelci ne le vlažijo zrak, ampak prodrejo tudi globoko v kožo ter jo naredijo gladko in napeto.

Za uporabo ponoči

Način tihega delovanja (20-40 dB0, nastavitve časa delovanja, izginjanje zaslona in možnost vklopa ali izklopa modre luči vam dajejo idealne pogoje za uporabo vlažilnika tudi ponoči.

Nastavitve delovnega časa

Možnost nastavitve časa delovanja daje udobje pri uporabi. Naprava lahko neprekinjeno deluje 2, 4, 8 ali 10 ur, odvisno od vaših potreb. Vlažilnik je mogoče zagnati tudi brez določenega časovnega intervala, vendar posebna varnostna funkcija izklopi napravo po 12 urah, da prepreči delovanje brez vode v rezervoarju.

Aromaterapija

V napravo lahko dodate svoja najljubša dišavna olja, ki poleg vlaženja napolnijo prostor z aromo. Na ta način lahko izvajate aromaterapijo, ki pozitivno vpliva na vaše razpoloženje.

Proizvajalec Deerma
Model F327W
Nazivna napetost 220-240V~50/60Hz
Nazivna moč 28W
Dimenzije 220 x 220 x 285 mm
Kapaciteta rezervoarja za vodo 5L
Aromaterapija ja
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 27 Apr 2024 15:17:43 GMT