VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborKabli in priborUniverzalni kabel, AUX mini jack kabel, 3m, črn

Univerzalni kabel, AUX mini jack kabel, 3m, črn

ID: 21090389
16,74 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 7.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Univerzalni kabel, AUX mini jack kabel, 3m, črn

 

Koda izdelka: 1018496

Univerzalni mini jack kabel 2x (moški-moški) Wozinsky, dolžine 3m - črn

Vzdržljiv in univerzalen Wozinsky AUX kabel je popoln za dom, pisarno in potovanja. Ne glede na to, ali želite priključiti slušalke na tablico, telefon na avto ali zvočnik na računalnik - s kablom AUX-AUX lahko povežete številne naprave s 3,5 mm mini jack priključkom. Signal, poslan od vira do sprejemnika, bo prišel brez motenj ali kompresije. 2x mini jack kabel bo zdržal tudi vsakodnevno uporabo - pleten je s prožnim materialom, ki se ne bo zapletel niti, ko vržete kabel v žep ali nahrbtnik.

Univerzalni 2x mini jack kabel, ki ustreza številnim napravam

Z uporabo AUX kabla enostavno povežete različne avdio naprave s 3,5 mm mini jack priključkom. Kabel Wozinsky je primeren za slušalke, avtomobile, domače stereo naprave, zvočnike, pametne telefone, prenosnike, tablice in druge sprejemnike, ki proizvajajo zvok.

Vzdržljiv kabel AUX

Wozinsky AUX-AUX kabel je prekrit z močno najlonsko pletenico, zaradi česar je zelo odporen na mehanske poškodbe. Ne boji se upogibanja in zvijanja. Tudi pogosta uporaba ne bo povzročila zloma kabla, ko ga najmanj potrebujete. AUX kabel ima tudi ojačane vtiče. Povežite ga z izbranimi napravami in uživajte v priročni povezavi.

Odlična kakovost zvoka

Kabelski vtiči Wozinsky AUX so prevlečeni s 24-karatnim zlatom. Zahvaljujoč temu ste lahko prepričani, da boste prejeli najboljši prenos signala z minimalnimi izgubami. Zvok bo čist, brez popačenj. Zlato je tudi odporno proti koroziji, kar znatno podaljša življenjsko dobo kabla.

2x prilagodljiv kabel z mini vtičnico

Mehka, pletena prevleka ni samo trpežna, ampak tudi prilagodljiva in ščiti kabel pred zapletanjem. Pozabite na težko razvozlane vozle. Fleksibilna pletenica, ki se ne zapleta, pomeni, da se kabel ne bo upogibal ali zvijal, v njem pa lahko uživate dolgo časa.

AUX kabel priročne dolžine

Wozinsky 2x mini jack kabel vam bo omogočil priročno povezavo dveh naprav – tudi tistih, ki sta oddaljeni druga od druge. Kabel je na voljo v treh dolžinah: 1,5 metra, 2 metra in 3 metre. Ne glede na dolžino AUX kabla, ki ga izberete, ste lahko prepričani o stabilnem signalu in visokokakovostnem zvoku. Ni vam treba skrbeti, da bo čep neopažen padel iz vrat.

Najpomembnejše lastnosti:
  • – Ima univerzalno združljivost s številnimi mobilnimi napravami. Primerno za slušalke, zvočnike, pametne telefone, prenosne računalnike in drugo
  • - Odporen na večkratno upogibanje in zvijanje. Zahvaljujoč fleksibilni pletenici se kabel ne bo poškodoval niti med vsakodnevno uporabo
  • - Zagotavlja dobro kakovost zvoka. Polirani in 24k pozlačeni konektorji so tudi odporni proti koroziji
  • - Pleteni pokrov za kabel se ne bo zapletel v vaš nahrbtnik ali torbico. Pozabite na nezaželene in težko razvezljive vozle
  • - Na voljo v treh priročnih dolžinah. Svoje naprave lahko prosto povezujete, tudi na daljših razdaljah

Specifikacija:
  • - Znamka: Wozinsky
  • - Model: kabel AUX - kabel AUX (moški-moški)
  • - Dolžina: 3 m
  • - Barva: črna

Komplet vsebuje:
  • - Univerzalni kabel, kabel AUX mini jack, 3 m, črn
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 31 May 2024 07:45:29 GMT