VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časKolesarska opremaDodatki za kolesarjenjeUniverzalno kolesarsko štirimestno geslo, žična ključavnica, ključavnica za zaščito pred krajo verige kolesa

Univerzalno kolesarsko štirimestno geslo, žična ključavnica, ključavnica za zaščito pred krajo verige kolesa

ID: 21066479
18,68 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 31.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: GUNAI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
5-mestno geslo, začetno geslo je 00000

 

【VISOKO KAKOVOSTNI MATERIALI】

Ključavnica za kolo je izdelana iz pletene jeklene vrvice in prevlečena s PVC-jem, ki pomaga preprečevati korozijo in ureznine ter je bolj trpežna. Cilinder ključavnice iz kaljene cinkove zlitine je varnejši za zaščito in boljši učinek proti kraji.

【OBNOVLJIV IN VAREN】

Ponuja 100.000 kombinacij za večjo varnost, pametna 5-mestna verižna ključavnica, ki jo je mogoče ponastaviti, bolj varna kot druge 4-mestne ključavnice, enostavna nastavitev vaše osebne kombinacije.

【SAMOPOJNI IN MONTAŽNI NOSILEC】

Je dovolj dolg za različne uporabnike; Samodejna oblika, enostavna za prenašanje; Opremljen s prostim nosilcem za pritrditev, lahko ključavnico preprosto dodate drugim predmetom; Gumb za hitro namestitev, enostavna namestitev ali odstranitev ključavnice.

【ENOSTAVEN ZA UPORABO】

Ključavnice za kolesarske verige ponujajo udobje brez ključa in nastavitev lastne kode v preprostih korakih. Ni vam treba skrbeti, da bi izgubili ključe ali jih pozabili vzeti s seboj. Zasnova gesla vam prihrani težave pri prenašanju ključev. Gesla je mogoče obnoviti - nastavite lahko 100.000 kombinacij, kar daje možnost 1 proti 10.0000, da razbijete geslo. Privzeta koda je 00000.

【VEČPLAN】

Kabelska ključavnica za kolo je dovolj za zaklepanje 2-3 koles skupaj ali zaklepanje vašega kolesa na drevesa, vrata, ograje, ograje itd. Ključavnico lahko uporabljate tudi na motornih kolesih, skuterjih, otroških vozičkih, rolkah, žarih, lestvah, vratih, športnih oprema, kosilnice in drugo.

Tehnične podrobnosti
Oprema za kolo
ključavnica
Barva
črna
Cached: Sat, 18 May 2024 09:59:07 GMT