VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPametni domPametni nadzor in dostopPametne kamereUNIVIEW, videonadzorni sistem – komplet vsebuje snemalnik, 2x Full HD 4MP kamera in 2x 20m UTP kabl

UNIVIEW, videonadzorni sistem – komplet vsebuje snemalnik, 2x Full HD 4MP kamera in 2x 20m UTP kabl

ID: 20494302
205,91 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: LOOP SKUPINA
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Uniview videonadzorni sistem za varovanje vašega doma, ki vključuje 2x 4MP kamero z vrhunsko sliko, snemalnik in kable. S tem sistemom boste imeli popoln nadzor nad vašim domom ali drugo lastnino.

 

Uniview videonadzorni sistem za varovanje vašega doma

Varnost vašega doma ali poslovnega prostora je izjemno pomembna. Ali ste se kdaj spraševali, kaj se dogaja okoli vaše lastnine, ko niste tam? Ali imate nadzor nad tem, kdo vstopa in izstopa iz vašega prostora? Če želite biti popolnoma prepričani, da je vaša lastnina vedno varna, potrebujete učinkovit videonadzorni sistem.

Videokamere - videonadzorni sistem vključuje 2x 4MP IP kamere s kakovostno dnevno/nočno funkcijo, ločljivostjo 2592x1520 @ 20FPS, ki omogočata jasno sliko tudi ponoči z dometom IR do 30m. Kamere so zaščitene z ohišjem kategorije IP67, ki preprečuje vdor vode in prahu, tako da boste lahko brez skrbi tudi ob slabem vremenu.

Snemalnik - sistem vključuje 4-kanalni PoE snemalnik, ki podpira video formate Ultra 265/H.265/H.264 in 4-kanale s PoE napajanjem, kar omogoča enostavno namestitev in vzdrževanje. Snemalnik ima tudi HDMI in VGA izhod za jasno sliko, kar zagotavlja kakovostno snemanje do 6MP ločljivosti.

Funkcije sistema - videonadzorni sistem podpira tudi IP kamere drugih proizvajalcev s protokolom ONVIF Profil S, Profil G, Profil T, kar omogoča večjo prilagodljivost. Poleg tega omogoča nadgradnjo iz oblaka in povezavo z mobilnim aplikacijo za Android in iOS, kar vam omogoča enostaven nadzor nad vašo lastnino kjerkoli in kadarkoli.

Namestitev sistema – videonadzorni sistem je enostaven za namestitev, saj vključuje tudi povezovalne kable s konektorji, ki omogočajo hitro in enostavno priključitev. Z našim videonadzornim sistemom boste vedno imeli popoln nadzor nad svojo lastnino, kar vam bo zagotovilo brezskrbnost.

Videonadzorni sistem vsebuje

• 1x PoE snemalnik
• 2x 4MP kamera
• 2x 20m UTP kabel
Opomba: Trdi disk ni priložen

Uniview videonadzorni sistem je najboljša izbira za tiste, ki želijo zagotoviti varnost svoje lastnine s kakovostno sliko in enostavno namestitvijo.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Kakovost slike
Full HD
Odpornost
na prah, na udarce, na vlago, na vodo
Vrsta povezave
Žična (LAN), Mobilni prenos podatkov
Omrežni priključek
10/100/1000 Mbit/s
Cached: Sat, 04 May 2024 16:57:36 GMT