Išči
Big BangIzdelkiPametni domPametni nadzor in dostopPametne kamereUNV kamere, WiFi video nadzorni sistem – kit komplet 4x 2MP nadzornih kamer z vrhunsko sliko in bazno postajo

UNV kamere, WiFi video nadzorni sistem – kit komplet 4x 2MP nadzornih kamer z vrhunsko sliko in bazno postajo

ID: 20494921
-19 %
397,98 €
320,00 €
Prihranek  77,98 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: LOOP SKUPINA
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Unv brezžični video nadzorni sistem za varovanje vašega doma, ki vključuje komplet 4x 2MP nadzornih kamer z vrhunsko sliko in snemalnik. S tem sistemom boste imeli popoln nadzor nad vašim domom ali drugo lastnino.

 

Unv kamere - brezžični kit komplet za video nadzor s 4 nadzornimi kamerami in snemalnikom

Varnost vašega doma ali poslovnega prostora je izjemno pomembna. Ali ste se kdaj spraševali, kaj se dogaja okoli vaše lastnine, ko niste tam? Ali imate nadzor nad tem, kdo vstopa in izstopa iz vašega prostora? Če želite biti popolnoma prepričani, da je vaša lastnina vedno varna, potrebujete učinkovit UNV video nadzorni sistem.

UNV nadzorne kamere –kamere zagotavljajo ločljivost 2MP (1920*1080) pri 30/25 sličicah na sekundo. Z vgrajeno podporo ultra 265, H.265, H.264 in MJPEG so UNV nadzorne kamere idealne za številne aplikacije za nadzor in spremljanje dogajanja. Z vgrajenim mikrofonom in tehnologijo Smart IR so kamere idealne tudi za zvočno in nočno snemanje. Poleg tega kamere podpirajo kartico Micro SD s kapaciteto do 128 GB (ni priložena). UNV nadzorne kamere imajo zaščito IP67 in prenesejo tudi najtežje vremenske pogoje.

Snemalnik - Unv WiFi komplet z vgrajenim WiFi modulom je zasnovan za brezhibno in stabilno delovanje. Z naprednimi varnostnimi funkcijami, kot sta šifriranje CCMP in preverjanje pristnosti WPA2-PSK, je ta naprava idealna za vse, ki želijo povezati nadzorne kamere z WiFi točko. S podporo za video formate Ultra 265/H.265/H.264 lahko UNV video Wifi Kit komplet obvlada tudi najzahtevnejše video posnetke. S štirimi vhodnimi kanali in podporo za glavne nadzorne kamere je ta naprava idealna za različne varnostne aplikacije. Snemalnik podpira tudi 1x izhod HDMI in 1x izhod VGA, kar olajša prikazovanje in deljenje video posnetkov.

Namestitev sistema – UNV video nadzorni sistem je enostaven za namestitev. Z UNV brezžičnim IP video nadzornim sistemom boste vedno imeli popoln nadzor nad svojo lastnino, kar vam bo zagotovilo brezskrbnost. UNV IP video nadzorni sistem z visoko ločljivostjo Ultra H.265 je najboljša izbira za tiste, ki želijo zagotoviti varnost svoje lastnine.

Brezžični sistem UNV nadzornih kamer

• 1x snemalnik
• 4x 2MP kamera

*Trdi disk ni priložen

Unv brezžični kit komplet nadzornih kamer je najboljša izbira za tiste, ki želijo zagotoviti varnost svoje lastnine s kakovostno sliko in enostavno namestitvijo.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Uporaba
za zunanjo uporabo, za notranjo uporabo
Kakovost slike
Full HD
Odpornost
na udarce, na prah, na vodo, na vlago
Možnost stenske/stropne montaže
da
Vrsta povezave
Mobilni prenos podatkov, Wi-Fi
Dvosmerna zvočna komunika
da
Cached: Thu, 02 May 2024 05:31:20 GMT