Išči

USB na Lightning kabel Choetech IP0026,1,2m (črn)

ID: 20627720
11,94 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 16.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 40.85 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
USB na Lightning kabel Choetech IP0026,1,2m (črn)

 

Choetech IP0026 kabel USB v Lightning

Zagotovite si možnost hitrega polnjenja vašega iPhone-a. Kabel Choetech IP0026 zagotavlja do 2,4 A in ima široko združljivost. Omogoča tudi prenos datotek s hitrostjo do 480Mbps. Izdelek je prejel tudi MFi certifikat, kar pomeni, da omogoča ne samo hitro, temveč tudi varno polnjenje Applovih naprav. Hkrati je kabel izjemno vzdržljiv in odporen na obrabo.

Hitro polnjenje, hiter prenos podatkov

Ta praktičen kabel je popoln za različne aplikacije. Omogoča vam hitro polnjenje naprav Apple z do 2,4 A. Ni vam več treba čakati predolgo, da bo vaš iPhone ponovno pripravljen za delo! Izdelek omogoča tudi takojšen prenos datotek. Zagotavlja hitrosti prenosa do 480 Mbps - zdaj potrebujete le nekaj trenutkov, da kopirate fotografije ali dokumente, ki jih potrebujete!

Široka združljivost

Kabel odlikuje združljivost z večino Applovih naprav, opremljenih s priključkom Lightning. Z njegovo pomočjo lahko preprosto napolnite na primer iPhone Xs, 8, 8 Plus, 7 ali 6s Plus. Dobro bo deloval tudi z različnimi modeli iPad. Poleg tega certifikat MFi zagotavlja zmogljivost in varnost polnjenja.

Robusten dizajn

Naj vas ne bo strah, da boste morali kabel prehitro zamenjati z novim. Model IP0026 vas bo presenetil s svojo vzdržljivostjo! Izdelek je opremljen s trpežno plastično prevleko TPE, ki ga ščiti pred poškodbami. Ne ustraši se ga niti upogibanje ali vlečenje! Še več, visokokakovosten kabel zagotavlja zanesljiv in hiter prenos.

Znamka Choetech
Model IP0026
Vrsta USB na Lightning
barva Črna
Trenutno 2,4 A maks.
Hitrost prenosa Do 480Mbps
Material TPE
Dolžina 1,2 m
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Tip polnilca
hišni polnilec
Cached: Thu, 09 May 2024 00:29:12 GMT