VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefonePrenosne baterije, polnilniki in kabliUSB na lightning prism 90 stopinjski kabel Mcdodo CA-3510, 1,2 m (črn)

USB na lightning prism 90 stopinjski kabel Mcdodo CA-3510, 1,2 m (črn)

ID: 20627719
36,22 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
USB na lightning prism 90 stopinjski kabel Mcdodo CA-3510, 1,2 m (črn)

 

Prism USB to lightning kotni kabel Mcdodo CA-3510, 1,2 m (črn)

Radi igrate igre na telefonu? Ali pa pogosto gledate videe na Youtube? Všeč vam bo poševni kabel Prism podjetja Mcdodo. Izdelek odlikuje poševna zasnova, ki omogoča udobno uporabo telefona med polnjenjem. Zagotavlja bliskovito hiter prenos podatkov in podpira protokole hitrega polnjenja ter nudi stabilno oskrbo s tokom 3A. Sodoben dizajn bo zagotovo pritegnil pozornost uporabnikov, trdna konstrukcija pa bo poskrbela, da vam bo kabel uspešno služil vrsto let.

Polnilec za gamerje

Kabel Mcdodo CA-3510 je bil ustvarjen z mislijo na igričarje. Posebej oblikovan priključek je upognjen pod kotom 90°, tako da se vaš telefon popolnoma prilega vaši roki, ko je priključen na polnilnik. Zdaj lahko udobno igrate arkadne igre in pozabite na moteče žice!

Hitro polnjenje

Kabel podpira hitro polnjenje in zagotavlja napajanje do 12 vatov. Združljiv je z napravami Apple s priključkom Lightning, tako da lahko v njih dopolnite energijo, ne da bi vas skrbelo prenapolnjenost ali kratek stik.

Trdna konstrukcija

Zaradi skrbne izdelave je kabel Prism Angle nakup, ki bo trajal leta. Ojačano bakreno jedro, trdna najlonska pletenica in pozlačen vtič so pomagali doseči največjo zmogljivost in varnost ter odpornost proti obrabi. Opozoriti velja na značilno zasnovo kabla – zahvaljujoč prozornemu ohišju lahko vidimo notranje komponente, kar izdelku doda cyber punk vibe.

Model CA-3510
Lastnosti Hitro polnjenje, sinhronizacija podatkov
Izhodni tok 3A
Dolžina 1,2 m
Moč 12 W maks
Kompatibilnost Iphone ipad ipod itd.
Material Cinkova zlitina + TPE + najlon
barva Črna
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Tip polnilca
hišni polnilec
Cached: Sun, 28 Apr 2024 20:01:43 GMT